Ontdek de Zeeuwse kust

In Zeeland is veel te zien en te doen. Omringd door kilometers lange en schone stranden, duinen en natuur geniet je hier volop onder de Nederlandse zon. Maar Zeeland heeft nog meer te bieden dan alleen maar prachtige stranden en natuur.

Zodra je Zeeland binnen rijdt, is de kans groot dat je over één of meerdere Deltawerken rijdt. Je kunt hier meer leren over de Watersnoodramp van 1953, pijlers beklimmen en de Deltawerken van binnen bekijken. Een andere bekende dam is de Brouwersdam en heel bekend en populair bij watersporters. De Brouwersdam ligt tussen de Noordzee en het Grevelingenmeer. Je kunt hier leren windsurfen, roetsjen van een gigantische waterglijbaan, kiten, blokarten en wilde zeehonden spotten.

Verder is Zeeland rijk aan historische steden. Bewonder de bijzondere pakhuizen in Middelburg en ontdek oude handelssteden als Veere en Zierikzee. En je zou het misschien niet denken, maar in Zeeland kun grote festivals bezoeken, waaronder Concert at Sea dat zo'n 40.000 bezoekers per jaar trekt! Ideaal als je dus op één van onze campings in Zeeland verblijft.

Ontdek Zeeland zelf, ga erop uit, zoek actie en spanning op of verken de prachtige omgeving vanaf het land of het water. 

Bekijk alle campings

Laat je inspireren

Siblu aanbiedingen Happy days teaser
Tot 15% korting
Pictrogram van een procent

Heb je nog geen plannen voor jouw aankomende vakantie en wil jij ook kortingen ontvangen om blij van te worden? Boek dan nu jouw vakantie voor dit jaar in Nederland op camping De Oase of In de Bongerd en ontvang tot wel 15% korting. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op!

 

Chalet op camping de Oase
5 categorieën
Accommodaties

Wij hebben diverse stacaravans en chalets van 20 m² tot meer dan 50 m² , die geschikt zijn voor 4 tot 8 personen. Dus of je nu samen of met de hele familie komt, er is plek voor iedereen. Onze stacaravans zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een vakantie met comfort.

Flamingo in het zwembad van camping Les Lac des Rêves
7 thema's
Pictrogram van familie

Wij hebben alvast de populairste thema's voor je samengesteld zodat je gemakkelijk een vakantie kunt kiezen die bij je past!

Onze campings in Zeeland
Accommodatie op camping De Oase
Pop-up restaurant op camping De Oase
Animatie op camping De Oase
Grote klimspeeltuin op camping De Oase
Op loopafstand van het strand vanaf camping De Oase
Accommodatie op camping In de Bongerd
Staanplaatsen op camping In de Bongerd
Indoor speeltuin en kidsclub op camping In de Bongerd
Voetbalveld op camping In de Bongerd
Waterspeeltuin en horecaplein op camping In de Bongerd