De Rhône-Alpes een prachtige regio in het oosten

De prachtige regio Rhône-Alpes strekt zich uit van het meer van Genève in het noorden tot de Cevennen in het zuiden. Deze oostelijke hoek van Frankrijk herbergt bossen, bergen, rivieren en frisse lucht. Siblu camping Les Rives de Condrieu is de perfecte uitvalsbasis om deze omgeving te verkennen. Het klimaat in de Rhône-Alpes vermengt de Alpen met het Mediterrane, je profiteert dus altijd van warme, zonnige dagen in de zomer. En met Lyon op slechts een klein eindje rijden, liggen cultuur, winkelen en stedelijke geneugten praktisch om de hoek!

Je hoeft je niet te vervelen in deze omgeving. Op loopafstand van de camping vind je 2 natuurparken. Je kunt er naast wandelen ook mountainbiken, vissen, paardrijden, kanoën en waterskiën. Binnen het natuurpark van Pilat is het ook zeker aan te raden om over de Via Rhôna fietsen. Een prachtig fietspad waarbij je om het meer van Genève naar de Franse Middellandse kust kan fietsen. Op deze route kom je betoverende landschappen tegen, lokale dorpen en een heerlijke regionale keukens.

Bekijk alle campings

Onze camping in de Rhône-Alpes
Zwembad op Camping Les Rives de Condrieu in de Rhône-Alpes
Accommodatie op Camping Les Rives de Condrieu in de Rhône-Alpes
Midgetgolf op Camping Les Rives de Condrieu in de Rhône-Alpes

Ontdek ook andere regio's vlakbij de Rhône-Alpes

Gelegen in het zuidwesten van Frankrijk bevindt zich de regio Languedoc-Roussillon. Languedoc-Roussillon heeft een uitgebreid aanbod aan landschappen waaronder witte zandstranden, uitgestrekte wijngaarden, gebergtes, natuurparken en klassieke culturele steden. 

 

Gelegen in het zuiden van Frankrijk bevindt zich het prachtige Côte d'Azur. Deze groene regio kenmerkt zich door haar ligging aan de Middellandse Zee, de rotsachtige kust en het heuvelachtige landschap. Je vindt er luxe badplaatsen, sfeervolle dorpjes en prachtige stranden.