De Vendée een prachtig gebied in de Loire

Bezoek het prachtige Vendée voor een typisch Franse campingvakantie op een idyllische plek. Gelegen aan de westkust van Frankrijk in de Loire regio en ten zuiden van Nantes, beschikt het zonovergoten "Côte de Lumière" (kust van het licht) over kilometers aantrekkelijke zandstranden. De ultieme plek om diverse watersporten uit te oefenen. De Siblu campings Le Bois Dormant en Le Bois Masson liggen direct aan dit kustgebied waar bijzonder veel de zon schijnt. Trek erop uit in deze mooie omgeving. Met kilometers lange fietspaden, golfbanen voor de liefhebbers en kanotochten langs La Route du Sel. Bezoek Marais Poitevin, bekend bij de lokale bevolking als het “groene Venetië”. Het is een bijzondere stuk land, huur een bootje en ontdek het zelf. Wandel door Apremont, een pittoresk dorpje,  ook wel één van de mooiste dorpen van Frankrijk genoemd. Met een kasteel, panoramisch uitzicht, een uitgestrekt meer en zandstrand. Op vakantie in de Vendée is een vakantie vol ontdekkingen!

Bekijk alle campings

Onze campings in de Vendée
Camping Bois Dormant in de Vendée
Camping Bois Dormant in de Vendée
Camping Bois Dormant in de Vendée
Camping Bois Masson in de Vendée
Camping Bois Masson in de Vendée
Camping Bois Masson in de Vendée

Ontdek ook andere regio's vlakbij de Vendée

Teaserbanner voor de happy days aanbieding
Tot 35% korting
Pictrogram van een procent

Wil jij ook kortingen ontvangen om blij van te worden? Boek dan nu jouw vakantie voor dit jaar op één van onze 20 campings in Frankrijk en ontvang tot wel 35% korting. We hebben een beperkte voorraad en hoge kortingen die wekelijks wijzigen, dus wees er snel bij! Op=op

Siblu aanbiedingen Happy days teaser
Tot 15% korting
Pictrogram van een procent

Heb je nog geen plannen voor jouw aankomende vakantie en wil jij ook kortingen ontvangen om blij van te worden? Boek dan nu jouw vakantie voor dit jaar in Nederland op camping De Oase of In de Bongerd en ontvang tot wel 15% korting. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op!

 

Blois in de Loire-Vallei
2 campings
Kaart van de Loire

Een prachtige regio in het westen van Frankrijk, met enerzijds de Atlantische kust en anderzijds een groen binnenland aan de Loire rivier. De rivier die deze regio haar naam geeft, is de grootste trekpleister van de Loire. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Brignogan Plage in Bretagne
2 campings
Kaart van Bretagne

Bretagne, gelegen in Noord-Frankrijk ligt deels aan de Atlantische Oceaan. Het is één van de mooiste regio’s van Frankrijk en een prachtig gebied om te ontdekken. Bretagne heeft een zacht klimaat, prachtige kustlijn, Keltische cultuur en natuurlijk mogen de overheerlijke crêpes niet vergeten worden!

Diverse watersporten in Charente-Maritime, Aquitaine
3 campings
Kaart van Charente-Maritime

Charente-Maritime is een gebied in de regio Aquitaine. Het zachte klimaat in deze regio is heerlijk vertoeven in de zomer. Charente-Maritime biedt kilometerslange zandstranden, vele eilanden, ongerept natuurgebied, idyllische dorpjes en bruisende steden.

Duinen van Pilat, de hoogste duinen van Europa in Gironde, Aquitaine
4 campings
Kaart van Aquitaine

Gouden stranden en de beste wijnen ter wereld. Dat is waar de regio Aquitaine om bekend staat. Aquitaine heeft een kilometers lange kust langs de Atlantische Oceaan en natuurlijke rijkdommen zoals de hoogste duinen van Europa of de uitgestrekte naaldbossen.