Stacaravans & chalets

Wij hebben diverse stacaravans en chalets van 20 m² tot meer dan 50 m² , die geschikt zijn voor 4 tot 8 personen. Dus of je nu samen of met de hele familie komt, er is plek voor iedereen. Onze stacaravans zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een vakantie met comfort. Wil je meer voorzieningen of zelf de locatie kiezen? Kies dan jouw eigen accommodatie op de kaart. Ga je voor een stacaravan met een vaatwasser, tv of wasmachine of wil je dicht bij het zwembad zitten of juist rustig gelegen? De keus is aan jou.

Bekijk hieronder onze categorieën

Esprit accommodatietype op camping Bois Dormant
20m² tot 31m²
Accommodaties

De Esprit is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een praktische stacaravan. Het is compleet ingericht met een gezellig woongedeelte en biedt met een oppervlakte van 20m² tot 31m² voldoende ruimte voor een heerlijke vakantie.

Accommodatietype Chalet Large op camping De Oase
31m² tot 37m²
Accommodaties

De Elegance is de perfecte combinatie tussen comfort en functionaliteit. De accommodatie is compleet ingericht en biedt met een oppervlakte van 31m² tot 37m² voldoende ruimte voor gezellige avonden. Wat heb je nog meer nodig?

Accommodatietype Excellence nummer JU19 op camping De Oase
37m² tot 44m²
Accommodaties

De volledig ingericht Excellence is een ruime stacaravan met een groot woongedeelte en maximaal 3 slaapkamers. Met een oppervlakte van 37m² tot 44m² biedt de Excellence voldoende ruimte voor een heerlijke vakantie met de hele familie.

Woonkamer van een Chalet Large type Beachcomber
44m² tot 50m²
Accommodaties

De Chalet Large is onze nieuwste accommodatie op onze Nederlandse vakantieparken en is perfect voor een heerlijke vakantie. Met 44m² tot 50m² is er alle ruimte voor grote gezinnen!

Accommodatietype Chalet Extra Large op camping de Oase
Meer dan 50m²
Accommodaties

De Chalet Extra Large is onze nieuwste accommodatie op onze Nederlandse vakantieparken en de grootste in ons assortiment. Met meer dan 50m² doet dit chalet je meer denken aan een gezellig vakantiehuis!