Zorgeloos boeken met onze flexibele voorwaarden

Boek nu zonder zorgen je vakantie naar Frankrijk of Nederland voor 2021. Wij begrijpen dat deze situatie veel onzekerheid met zich meebrengt en je doet twijfelen om nu al te boeken voor volgend jaar. We kunnen je wat meer zekerheid bieden met onze flexibele voorwaarden! Zo kun je alvast zorgeloos naar je vakantie in 2021 uitkijken.

Pictogram van later betalen
Lage aanbetaling
Boek nu en je hoeft alleen een aanbetaling van € 80 te doen. De rest? Dat betaal je uiterlijk 4 weken voor aankomst in plaats van 6 weken voor aankomst.
Pictogram van omboeken
Gratis omboeken
Je kunt je boeking gratis wijzigen binnen 2 weken voor vertrek wanneer het niet mogelijk is om af te reizen naar je bestemming. Zo kun je kort voor vertrek toch nog je plannen wijzigen.
Pictogram van geld terug garantie
Gratis annuleren
Gratis annuleren binnen 2 weken voor vertrek wanneer het niet mogelijk is om af te reizen naar je bestemming of binnen 5 dagen voor vertrek wanneer wij genoodzaakt zijn het geboekte vakantiepark te sluiten.
Pictogram van smiley
Geld-terug-garantie
Ben je genoodzaakt je reis te annuleren omdat je niet kunt reizen of omdat wij het geboekte vakantieparken moeten sluiten door het Coronavirus. Dan ben je er zeker van dat je je geld terugkrijgt. Geen gedoe met vouchers dus!

Bekijk hier alle voorwaarden

*Bovenstaande voorwaarden zijn niet van toepassing op seizoensarrangementen, geboekt op één van onze Nederlandse vakantieparken. Voor seizoensarrangementen zijn onze reguliere algemene voorwaarden van toepassing.
Kies jouw favoriete camping
24 luxe campings in Frarnkijk & Nederland
Toon op kaart
Camping met zwembad op de kaart

Waar gaat jouw volgende vakantie naartoe?

Op zoek naar een camping in Nederland, dicht bij het strand, omringd door prachtige natuur en gezellige steden en met luxe stacaravans en chalets? Dan zit je hier goed! Bekijk één van onze campings aan zee in Zeeland of aan De Waddenzee in Groningen. 

Op vakantie in Frankrijk? Siblu heeft 21 campings in de mooiste regio's van Frankrijk met prachtige stacaravans & chalets, waterparken en diverse faciliteiten. Ideaal gelegen, dicht bij de kust of aan een meer en uitstekend geschikt voor gezinnen.

inspireren
Pictrogram van familie

Wij hebben alvast de populairste thema's voor je samengesteld zodat je gemakkelijk een vakantie kunt kiezen die bij je past! Wil je weten waar jij je trouwe viervoeter mee mag nemen of ben je op zoek naar een camping dicht bij zee? Hier vind je het allemaal!