Prachtige stranden nabij onze Siblu campings

De Frans Atlantische kust is maar liefst 1000 kilometer lang, met prachtige, lange en schone stranden omgeven door ongerepte natuur. De Middellandse Zee-kust heeft gouden kiezel- en zandstranden, prachtige blauwe luchten, veel zonuren en een heerlijke temperatuur. De Nederlandse kust wordt omringd kilometers lange en schone stranden, duinen en natuur.
 
De kinderen hebben emmers en schepjes meegenomen om een zandkasteel te maken. Jij wilt graag zonnen op een heerlijk strand en een typische strandvakantie in Frankrijk of misschien wel Nederland. Onze campings aan de kust zijn daar de ideale bestemming voor. Het strand ligt vaak op een klein stukje rijden of zelfs op loop- of fietsafstand van de campings. Ideaal toch? Dus kies jij voor de wat wildere Altantische kust, het rustige blauwe water van de Middellandse Zee of de geheimzinnige Noordzee?

Bekijk al onze campings

Ontdek ook onze andere waterthema's

Teaserbanner voor de happy days aanbieding
Tot 35% korting
Pictrogram van een procent

Wil jij ook kortingen ontvangen om blij van te worden? Boek dan nu jouw vakantie voor dit jaar op één van onze 20 campings in Frankrijk en ontvang tot wel 35% korting. We hebben een beperkte voorraad en hoge kortingen die wekelijks wijzigen, dus wees er snel bij! Op=op

Siblu aanbiedingen Happy days teaser
Tot 15% korting
Pictrogram van een procent

Heb je nog geen plannen voor jouw aankomende vakantie en wil jij ook kortingen ontvangen om blij van te worden? Boek dan nu jouw vakantie voor dit jaar in Nederland op camping De Oase of In de Bongerd en ontvang tot wel 15% korting. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op!

 

Zwembadcomplex van camping Les Pierres Couchées in de Loire
21 campings
Pictogram van een zwembad

Het hoogtepunt van elke Siblu vakantie is zonder twijfel het bezoek aan een van onze schitterende zwembaden. Of je nu graag in de zon ligt, een duik neemt om af te koelen of mee doet met een aquagym, er is waterpret voor iedereen! 

Overdekt zwembad van Domaine de Litteau in Normandië
12 campings
Pictogram overdekt zwembad

Er is één ding dat we allemaal graag doen als we op vakantie zijn, en dat is heerlijk spelen in en op het water. En het liefst willen we dit in elk seizoen. Met onze overdekte zwembaden is er, weer of geen weer, altijd ruimte voor waterpret!

Kindje die van de glijbaan roetsjt
10 campings
Pictogram van een glijbaan

Gegarandeerde dosis waterpret in onze spetterende waterparken op onze campings. Onze waterparken hebben diverse glijbanen, verwarmde binnen- en buitenzwembaden en peuterbaden. Verschillende campings hebben ook een te gekke Splash Zone voor de kinderen.

Splash zone op camping La Pignade
12 campings
Pictogram van een Splash Zone

Bij een aantal van onze waterparken hebben we spectaculaire splash Zones. Bij de splash Zone kunnen de kleintjes veilig genieten van het waterplezier en kunnen de ouders gerust meedoen. Spetterend plezier gegarandeerd!