Siblu's zwembaden

Het hoogtepunt van elke Siblu vakantie is zonder twijfel het bezoek aan een van onze schitterende zwembaden. Alle zwembaden zijn verwarmd en sommige campings hebben zelfs zwembaden met glijbanen, Splash Zones en verwarmde overdekte zwembaden. Dus of je nu graag in de zon ligt, een duik neemt om af te koelen of mee doet met een aquagym, er is waterpret voor iedereen! 
 
Goed om te weten is dat er op al onze zwembaden in Frankrijk toezicht wordt gehouden door gekwalificeerde badmeesters, die ervoor zorgen dat jij en jouw kinderen onbezorgd kunnen zwemmen, zonnen en spelen in het water. Daarnaast zorgen onze badmeesters er ook voor dat de zwembaden te allen tijde schoon, goed onderhouden en veilig zijn. Ook is er bij elk zwembad een EHBO aanwezig.  Onze teams zijn getraind en weten wat ze moeten doen in een noodsituatie. Op deze manier zorgen wij voor de meest veilige en plezierige omgeving tijdens jouw vakantie.

Bekijk alle campings

Ontdek ook onze andere waterthema's

10 campings
Pictogram van een glijbaan

Gegarandeerde dosis waterpret in onze spetterende waterparken op onze campings. Onze waterparken hebben diverse glijbanen, verwarmde binnen- en buitenzwembaden en peuterbaden. Verschillende campings hebben ook een te gekke Splash Zone voor de kinderen.

12 campings
Pictogram van een Splash Zone

Bij een aantal van onze waterparken hebben we spectaculaire splash Zones. Bij de splash Zone kunnen de kleintjes veilig genieten van het waterplezier en kunnen de ouders gerust meedoen. Spetterend plezier gegarandeerd!

12 campings
Pictogram van een overdekt zwembad

Er is één ding dat we allemaal graag doen als we op vakantie zijn, en dat is heerlijk spelen in en op het water. En het liefst willen we dit in elk seizoen. Met onze overdekte zwembaden is er, weer of geen weer, altijd ruimte voor waterpret!

20 campings
Pictogram van een strand

Bijna al onze campings liggen dicht bij de Atlantische kust met prachtige, lange stranden en ongerepte natuur, aan de Middellandse Zee met gouden zandstranden en een azuurblauwe zee of de Nederlandse Noordzee. Ontdek het zelf.