Siblu's zwembaden

Het hoogtepunt van elke Siblu vakantie is zonder twijfel het bezoek aan een van onze schitterende zwembaden. Alle zwembaden zijn verwarmd en sommige campings hebben zelfs zwembaden met glijbanen, Splash Zones en verwarmde overdekte zwembaden. Dus of je nu graag in de zon ligt, een duik neemt om af te koelen of mee doet met een aquagym, er is waterpret voor iedereen! 
 
Goed om te weten is dat er op al onze zwembaden in Frankrijk toezicht wordt gehouden door gekwalificeerde badmeesters, die ervoor zorgen dat jij en jouw kinderen onbezorgd kunnen zwemmen, zonnen en spelen in het water. Daarnaast zorgen onze badmeesters er ook voor dat de zwembaden te allen tijde schoon, goed onderhouden en veilig zijn. Ook is er bij elk zwembad een EHBO aanwezig.  Onze teams zijn getraind en weten wat ze moeten doen in een noodsituatie. Op deze manier zorgen wij voor de meest veilige en plezierige omgeving tijdens jouw vakantie.

Bekijk alle campings

Ontdek ook onze andere waterthema's

Teaserbanner voor de happy days aanbieding
Tot 35% korting
Pictrogram van een procent

Wil jij ook kortingen ontvangen om blij van te worden? Boek dan nu jouw vakantie voor dit jaar op één van onze 20 campings in Frankrijk en ontvang tot wel 35% korting. We hebben een beperkte voorraad en hoge kortingen die wekelijks wijzigen, dus wees er snel bij! Op=op

Siblu aanbiedingen Happy days teaser
Tot 15% korting
Pictrogram van een procent

Heb je nog geen plannen voor jouw aankomende vakantie en wil jij ook kortingen ontvangen om blij van te worden? Boek dan nu jouw vakantie voor dit jaar in Nederland op camping De Oase of In de Bongerd en ontvang tot wel 15% korting. We hebben een beperkte voorraad dus wees er snel bij, want op=op!

 

Kindje die van de glijbaan roetsjt
10 campings
Pictogram van een glijbaan

Gegarandeerde dosis waterpret in onze spetterende waterparken op onze campings. Onze waterparken hebben diverse glijbanen, verwarmde binnen- en buitenzwembaden en peuterbaden. Verschillende campings hebben ook een te gekke Splash Zone voor de kinderen.

Splash zone op camping La Pignade
12 campings
Pictogram van een Splash Zone

Bij een aantal van onze waterparken hebben we spectaculaire splash Zones. Bij de splash Zone kunnen de kleintjes veilig genieten van het waterplezier en kunnen de ouders gerust meedoen. Spetterend plezier gegarandeerd!

Overdekt zwembad van Domaine de Litteau in Normandië
12 campings
Pictogram overdekt zwembad

Er is één ding dat we allemaal graag doen als we op vakantie zijn, en dat is heerlijk spelen in en op het water. En het liefst willen we dit in elk seizoen. Met onze overdekte zwembaden is er, weer of geen weer, altijd ruimte voor waterpret!

Strand met luxe ligbedden en parasols in Saint-Tropez
19 campings
Aan het strand

Bijna al onze campings liggen dicht bij de Atlantische kust met prachtige, lange stranden en ongerepte natuur, aan de Middellandse Zee met gouden zandstranden en een azuurblauwe zee of de Nederlandse Noordzee. Ontdek het zelf.