Gouden stranden en de beste wijnen ter wereld in Aquitaine

Dat is waar de regio Aquitaine om bekend staat. Aquitaine heeft een kilometers lange kust langs de Atlantische Oceaan, vol zandstranden, jachthavens en badplaatsen. Geniet van de natuurlijke rijkdommen zoals de hoogste duinen van Europa of de uitgestrekte naaldbossen in deze regio. En of dat nog niet genoeg is.. de regio herbergt prachtige kastelen zoals Saint-Émilion, Villandraut of Royal de Cazeneuve. Frankrijk is oprecht het land van de ontdekkingen. Zo maakt het ook Aquitaine een fantastische vakantiebestemming voor iedereen. Of je nu van culinaire hoogstandjes, historie, cultuur, muziek of actie houdt: er is voor ieder wat wils. En het mooie van alles? Siblu’s vakantieparken La Réserve, Domaine de Soulac en Les Dunes de Contis zijn de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan deze regio.

Bekijk alle campings

Onze campings in Aquitaine
Camping Les Dunes de Contis in Aquitaine
Camping Les Dunes de Contis in Aquitaine
Camping Domaine de Soulac in Aquitaine
Camping Domaine de Soulac in Aquitaine
Camping La Réserve in Aquitaine
Camping La Réserve in Aquitaine
Camping La Réserve in Aquitaine
Camping Les Viviers in Aquitaine
Camping Les Viviers in Aquitaine
Camping Les Viviers in Aquitaine

Ontdek ook andere regio's vlakbij Aquitaine

Plage de Bonne Anse in Charente-Maritime, Aquitaine
3 campings
Kaart van Charente-Maritime

Charente-Maritime is een gebied in de regio Aquitaine. Het zachte klimaat in deze regio is heerlijk vertoeven in de zomer. Charente-Maritime biedt kilometerslange zandstranden, vele eilanden, ongerept natuurgebied, idyllische dorpjes en bruisende steden.

Pont du Gard in Languedoc-Roussillon

Gelegen in het zuidwesten van Frankrijk bevindt zich de regio Languedoc-Roussillon. Languedoc-Roussillon heeft een uitgebreid aanbod aan landschappen waaronder witte zandstranden, uitgestrekte wijngaarden, gebergtes, natuurparken en klassieke culturele steden. 

 

Zonsondergang aan zee in de Vendée
2 campings
Kaart van de Vendée in de regio de Loire

Bezoek het prachtige Vendée voor een typisch Franse campingvakantie op een idyllische plek. Gelegen aan de westkust van Frankrijk in de Loire regio en ten zuiden van Nantes, beschikt het zonovergoten 'Côte de Lumière' over kilometers aantrekkelijke zandstranden.

Blois in de Loire-Vallei
2 campings
Kaart van de Loire

Een prachtige regio in het westen van Frankrijk, met enerzijds de Atlantische kust en anderzijds een groen binnenland aan de Loire rivier. De rivier die deze regio haar naam geeft, is de grootste trekpleister van de Loire. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.