Vacature - Customer Contact Center Medewerker Duitstalig

Pictogram van functie op kantoor
Afdeling
Customer Contact Center
Pictogram van plaatsaanduiding
Locatie
Rotterdam
Pictogram van werktas
Dienstverband
Fulltime, 38 uur per week
Pictogram van contract
Contract
Bepaalde tijd, contractduur van 12 maaden

Siblu vakantieparken is op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega voor ons Customer Contact Center in Rotterdam. Onze toekomstige collega moet de Nederlandse en Duitse taal goed beheersen, over een gezonde dosis humor beschikken en het leuk vinden om in een klein, gezellig en hecht team te komen werken.

Wie zijn wij?

Siblu bezit 24 vakantieparken op topbestemmingen in Frankrijk en Nederland. Siblu is met meer dan 10.000 privé-eigenaren de Europese marktleider in de verkoop van vakantiechalets op eigen vakantieparken. Daarnaast verzorgt Siblu met een professionele internationale marketing en sales organisatie ook de toeristische verhuur voor deze vakantiechalets. Met meer dan 40 jaar ervaring zet Siblu zich volledig in voor een fantastisch verblijf voor zowel de eigenaar als de toeristische huurder van het vakantiechalet. Siblu heeft momenteel 3 vakantieparken in Nederland en heeft de ambitie om de komende jaren het aantal vakantieparken in Nederland flink uit te breiden.

Functieomschrijving

Als CCC Medewerker maak je deel uit van het CCC team (Customer Contact Center). Dit team is verantwoordelijk voor alle binnenkomende- en uitgaande klantcontacten, het afhandelen van vragen van touroperators en het ondersteunen van de receptie-teams van onze Nederlandse Siblu vakantieparken.

Wat ga je precies doen?

 • Verwerken en afhandelen van alle inkomende mails/telefoontjes en chats, zoals boekingsaanvragen, wijzigingen of annuleringen van (potentiële) Siblu boekers en/of de aangesloten Touroperators.
 • Het zo goed mogelijk adviseren en informeren van de klanten met als doel zoveel mogelijk boekingen te genereren voor onze Siblu vakantieparken.
 • Voeren van outbound (service) calls.
 • Afhandelen van klachten.
 • Ondersteunen van de receptie-teams van onze Nederlandse vakantieparken.
 • Het controleren van de eigenaren contracten.
 • Wijzigen/aanpassen van de eigenaren gegevens.
 • Tijdig versturen en verwerken van de jaarplaatscontracten.
 • Controleren van de facturen, uitstellen van credit nota's.
 • Samen met jouw team de beste klantenservice bieden!

Wie ben jij?

Je vindt klantcontact en klantenservice superleuk en haalt hier veel energie en voldoening uit. Je bent enthousiast en tevens een positief ingesteld persoon die ook uitdagende gesprekken vrolijk en met een goed resultaat weet af te ronden. Je bent flexibel en kunt ook op roosterbasis in de weekenden werken. Je vindt het leuk om vakantiegangers te ondersteunen bij hun boeking en verblijf op een Siblu vakantiepark. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je vindt het ook een feestje om met je collega’s samen te werken.

Wat vragen wij?

 • Mbo-4 of hbo-denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal (bij voorkeur native) in woord en geschrift. Een goede beheersing van de Engelse taal is een pré.
 • Bij voorkeur min. 1 jaar werkervaring als klantenservice medewerker
 • Service- en klantgericht
 • Bij voorkeur ervaring met ‘call management systems’ en centrale reserveringssystemen.
 • Enthousiast, flexibel, nauwkeurig, resultaatgericht en denkt in oplossingen.
 • Stressbestendig en kan goed presteren onder hoge werkdruk.
 • Kennis en ervaring met MS Word & Excel.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht op het Siblu kantoor in Rotterdam dat verantwoordelijk is voor de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. De afdeling CCC waar jij zult komen te werken, zal starten met ca. 5 collega’s, maar zal in de nabije toekomst verder gaan uitbreiden. We hebben een platte, informele bedrijfscultuur, zijn lekker direct, maar voornamelijk ook erg open en eerlijk tegen elkaar en vinden wij collegialiteit en onderling respect erg belangrijk.

Wat krijg je?

Naast een marktconform salaris, krijg je een uitdagende en afwisselende baan in een erg leuk team! Siblu is een bedrijf waar zelfstandigheid wordt aangemoedigd en wij jouw ideeën erg belangrijk vinden, zo kunnen wij samen de interne protocollen en processen verder optimaliseren.

Deadline sollicitaties: 30-09-2021
Verwachte startdatum: 1-11-2021

Is dit wat voor jou?

Spreek en schrijf je Nederlands en Duits, heb je humor en vind je het leuk om in een gezellig team te komen werken? Stuur dan je motivatie met bijgevoegd CV naar Corma Meijer via Corma.Meijer@siblu.nl.