Werken bij Siblu Vakantieparken

Bij Siblu Vakantieparken staat voor plezier en vrijheid, met een persoonlijk tintje. We verkopen vakanties en chalets op onze vakantieparken in Frankrijk & Nederland. Al onze parken liggen dicht bij zee en in een groene omgeving en je vind er ruime zwembadcomplexen met glijbanen en een groot aanbod aan animatie, activiteiten en entertainment! 

Siblu heeft momenteel 24 luxe vakantieparken in Frankrijk en Nederland op de meest prachtige locaties. Ons doel is om het aantal vakantieparken in Frankrijk en het buitenland in 2025 verdubbeld te hebben! Daarnaast zetten we ons elke dag in om chaleteigenaren en vakantiegangers een fantastische tijd te bezorgen.

Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig en hecht team? Bekijk dan onze vacatures hieronder. Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact met ons op via info@siblu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Vacatures op Camping in de Bongerd

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Voor Siblu Camping In de Bongerd zijn we op zoek naar een enthousiaste meewerkend voorman m/v. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de schoonmaak? Hou jij van aanpakken en sta jij je mannetje/vrouwtje? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

In de Bongerd - Oostkapelle
Pictogram van werktas

Voor Siblu Camping In de Bongerd zijn we op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerk(st)er. Je weet van aanpakken en grijpt uitdagingen graag aan. Jij hebt oog voor detail en maakt schoon met gevoel. Wordt jij onze nieuwe collega? 

Vacature Camping de Oase

De Oase - Renesse
Pictogram van werktas

Heb jij zin in om te komen werken in een fantastisch team? Kom dan werken op de leukste camping van Schouwen Duiveland! Wat ga je doen? Je zorgt voor een vriendelijk ontvangst van onze gasten, je voorziet ze van de informatie, maakt boekingen in ons systeem, je beantwoordt vragen en meer. Lees verder...