Werken bij Siblu Vakantieparken

Bij Siblu Vakantieparken staat voor plezier en vrijheid, met een persoonlijk tintje. We verkopen vakanties en chalets op onze vakantieparken in Frankrijk & Nederland. Al onze parken liggen dicht bij zee en in een groene omgeving en je vind er ruime zwembadcomplexen met glijbanen en een groot aanbod aan animatie, activiteiten en entertainment! 

Siblu heeft momenteel 24 luxe vakantieparken in Frankrijk en Nederland op de meest prachtige locaties. Ons doel is om het aantal vakantieparken in Frankrijk en het buitenland in 2025 verdubbeld te hebben! Daarnaast zetten we ons elke dag in om chaleteigenaren en vakantiegangers een fantastische tijd te bezorgen.

Wil jij onderdeel uitmaken van een gezellig en hecht team? Bekijk dan onze vacatures hieronder. Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact met ons op via info@siblu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Openstaande vacatures

We zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega voor ons Customer Contact Center in Rotterdam. Onze toekomstige collega moet de Nederlandse en Duitse taal goed beheersen & over een gezonde dosis humor beschikken. Lees meer...

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een financieel administrateur voor Siblu in Rotterdam. In deze brede, allround functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van de financiële administratie van Siblu Nederland. Lees meer...