Zorgeloos boeken met onze aangepaste voorwaarden

Vanaf 15 juni passen wij onze algemene voorwaarden aan. Met alle versoepelingen in Europa zijn wij positief gestemd dat iedereen straks weer van een welverdiende vakantie kan gaan genieten. Vanaf 15 juni gelden dan onze aanpaste voorwaarden inclusief Covid-19 garanties zoals gratis omboeken en geld-terug-garantie*.

Je boekt dus nog steeds zorgeloos je vakantie naar Frankrijk of Nederland!

What's new?

Pictogram van later betalen
Aanbetaling
We hebben vanaf 15 juni onze betaaltermijn aangepast. Voor nieuwe boekingen geldt dan een aanbetaling van 30%. Boek je een vakantie met een aankomst binnen 42 dagen op het moment van reserveren? Dan dient de volledige reissom in een keer voldaan te worden.
Pictogram van omboeken
Gratis omboeken
Mocht het niet mogelijk zijn, als gevolg van beperkende Corona maatregelen in het land van herkomst, om naar het door jou geboekte vakantiepark af te reizen, dan is het vanaf 14 dagen voor aankomst mogelijk om eenmalig gratis te wijzigen naar een ander park of periode.
Pictogram van geld terug garantie
Geld-terug-garantie
Is het geboekte Siblu vakantiepark, als gevolg van overheidsmaatregelen gesloten voor de duur van jouw verblijf? Dan heb je de mogelijkheid om jouw reis gratis te wijzigen naar een ander park of periode of wij betalen je de gehele reissom terug. Dit doen wij uiteraard in overleg met jou.

Wil je meer informatie of de algemene voorwaarden voor boekingen gemaakt vanaf 15 juni (m.u.v. seizoensboekingen) bekijken? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie.

Bekijk hier de vernieuwde voorwaarden

 

*Bovenstaande voorwaarden zijn niet van toepassing op boekingen gemaakt tot 15 juni en op seizoensarrangementen. Heb je een boeking gemaakt voor 15 juni of heb je een seizoensboeking? Dan zijn de algemene en/of flexibele voorwaarden tot 15 juni van toepassing. Je kunt deze hier bekijken.

Kies jouw favoriete camping
24 luxe campings in Frarnkijk & Nederland
Toon op kaart
Camping met zwembad op de kaart

Waar gaat jouw volgende vakantie naartoe?

Op zoek naar een camping in Nederland, dicht bij het strand, omringd door prachtige natuur en gezellige steden en met luxe stacaravans en chalets? Dan zit je hier goed! Bekijk één van onze campings aan zee in Zeeland of aan De Waddenzee in Groningen. 

Op vakantie in Frankrijk? Siblu heeft 21 campings in de mooiste regio's van Frankrijk met prachtige stacaravans & chalets, waterparken en diverse faciliteiten. Ideaal gelegen, dicht bij de kust of aan een meer en uitstekend geschikt voor gezinnen.

inspireren
Pictrogram van familie

Wij hebben alvast de populairste thema's voor je samengesteld zodat je gemakkelijk een vakantie kunt kiezen die bij je past! Wil je weten waar jij je trouwe viervoeter mee mag nemen of ben je op zoek naar een camping dicht bij zee? Hier vind je het allemaal!