Bekijk hier onze lopende acties

Geld-terug-garantie
Pictrogram van een procent

Boek nu zonder zorgen je vakantie naar Frankrijk of Nederland voor 2021. Wij begrijpen dat deze situatie veel onzekerheid met zich meebrengt en je doet twijfelen om nu al te boeken voor volgend jaar. We kunnen je wat meer zekerheid bieden met onze flexibele voorwaarden!

Voor alleenstaande ouders is op vakantie gaan niet altijd even gemakkelijk. Bij Siblu willen we voor alle gezinnen een prettige vakantie in Frankrijk aanbieden of dit nu met jonge of oudere kinderen is en daarom ontvangen alleenstaande ouders 5% extra korting!

Wil je niks missen?

Laat je inspireren! Ontvang nieuwtjes, reistips en aanbiedingen van Siblu in je mailbox en wees als eerste op de hoogte!

Meld je hier aan

Bekijk hier vakantieperiodes in Nederland

Van 2 april tot 6 april 2021
Pictogram van een paasei

Vakantie tijdens de Pasen betekent genieten met de hele familie. Samen ontbijten, paaseieren zoeken en er gezellig op uit. Geniet van vrolijke dagen en een heerlijke lentezon op één van onze campings in Nederland.

Van 30 april tot en met 9 mei 2021
Pictogram van een vogel

Met zijn allen eropuit en genieten van de natuur, het buitenleven roept! Geniet van heerlijke temperaturen en bos- of strandwandelingen tijdens de meivakantie op één van onze campings in Zeeland of nabij de Waddenzee.

Van 21 mei tot 25 mei 2021
Pictogram van bloemen

Profiteer van een extra vrije dag en een voorproefje van de zomer! Wordt wakker in een luxe accommodatie op één van onze campings in Zeeland of nabij de Waddenzee tijdens een lang weekend weg met Pinksteren