Watersporten

Sport & plezier in het water

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 19.00 & za 9.00 - 16.30 

Watersportvakantie in Frankrijk

We weten dat het veel gevraagd is, maar probeert u zich eens van het ligbed op het zonovergoten strand los te trekken. Op zee zult u een wereld vol met schatten, avontuur en activiteiten ontdekken. Alle Siblu parken in Frankrijk bieden wateractiviteiten aan, ongeacht de locatie. De beste wateractiviteiten vindt u bij vakantieparken La Carabasse en La Réserve.
 
La Carabasse bevindt zich aan de Middellandse zee bij de glamoureuze Côte d’Azur. Dit prestigieuze vakantieparken werkt samen met Playa Water Sports en ligt bij het strand Vias Plage. Hier kunt u jetski's, kano’s, kajaks en paddleboards huren. Dit uiteraard onder toezicht van een ervaren en gekwalificeerde instructeur. 

Waarom boeken bij Siblu.nl?

✔ 17 bekroonde campings in Frankrijk
✔ Geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners
✔ Engels sprekend animatieteam
✔ Gratis Fun Pass wanneer u op siblu.nl boekt!
✔ Veilig betalen met creditcard, Paypal of iDEAL

Boek uw vakantie hier > > >

Familiepret op zee in het zuidwesten van Frankrijk

Voor degene die meer behoefte hebben aan rust kunnen heerlijk genieten bij La Réserve aan de Atlantische kust (zuidwesten). Buiten de prachtige Aquitaine stranden heeft u als bezoeker ook toegang tot de privé stranden aan de baaien van het meer Biscarrosse. Deze omgeving is kindvriendelijk en ideaal voor beginnende watersporters. De lokale zeilclub, The Nautil Club zorgt samen met Siblu voor plezier en veiligheid. 
 
Als Siblu partner mogen de gasten ook gebruik maken van de faciliteiten van de Nautil Club. U kunt verschillende boten en planken huren, zoals een catamaran, dinghy, kano, kajak, surfplank en een paddleboard. Daarnaast is het ook mogelijk om lessen te nemen. Dit kan in groepsverband, maar ook individueel voor verschillende niveaus van beginners tot gevorderde.

Vakantieparken bij de surfgebieden

Het beste surfgebied vindt langs de zuidelijke Atlantische kust en dan met name bij de Bay of Biscay. Hier zijn de golven perfect voor surfers. Onze vakantieparken Les Charmettes en Bonne Anse Plage zijn ideale verblijfplaatsen voor een surfvakantie. Voor degene die hier is minder enthousiast van worden zijn er altijd nog de prachtige stranden en boten….

Wateren in het binnenland

Niet alleen aan de kust vindt u schitterend water, maar ook de rivieren in Frankrijk zijn portret waardig. Ons vakantiepark Domaine de Dungy ligt aan de rivier Loire, deze volgt zijn weg door de Loire-Vallei (werelderfgoed). Langs deze rivier bevinden zich meerdere kastelen. Veel van deze zijn omringd door kleinere steden en dorpen. Hier kunt u aanmeren en de omgeving ontdekken. 
 
In de buurt van vakantiepark Les Sables du Midi is het Canal du Midi (gebouwd in de 17e eeuw) en deze behoort ook tot de lijst van werelderfgoed. Het werd gebouwd in de 17e eeuw en wordt tot de dag van vandaag gezien als een van de meeste fantastische bouwwerken in de wijde omgeving door de connectie tussen de Middellandse zee en de Atlantische oceaan. De schitterende natuur langs de rivier is tevens de moeite waard om te bekijken.

 

Scroll naar boven