Vissen

Geniet van het vissen tussen de prachtige natuur

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30.

Visvakanties in Frankrijk

De rustgevende geluiden van het kabbelende water, de vogels en de wind die door de bomen raast... Er zijn weinig dingen die meer rust geven en ontspannen dan vissen in een schitterend natuurgebied. Frankrijk heeft een aantal van de beste visplekken van Europa - zowel rond de Middellandse Zee en de Atlantische kust als op de rustige rivieren en grote meren. Veel van onze Siblu vakantieparken in Frankrijk zijn perfect gepositioneerd voor de perfecte visvakantie.

Waarom boeken bij Siblu.nl?

✔ 17 bekroonde campings in Frankrijk
✔ Geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners
✔ Engels sprekend animatieteam
✔ Gratis Fun Pass wanneer u op siblu.nl boekt!
✔ Veilig betalen met creditcard, Paypal of iDEAL

Boek uw vakantie hier > > >

Visvergunning vereist

Voordat u begint met het inladen van uw auto, is het belangrijk om te weten dat er in veel gebieden in Frankrijk een visvergunning vereist is. U kunt deze online kopen, maar er zijn verschillen tussen de regio's en vormen van visserij in Frankrijk, dus wij raden u aan om eerst contact op te nemen met uw Siblu vakantiepark.

Vismeren in Frankrijk

Vissen op de meren in Frankrijk staat bijna gelijk aan karper vissen! De meerderheid van de meren waar veel karpers te vinden zijn, liggen in het noorden van Frankrijk. De karpers zijn talrijk en kunnen echt enorm zijn. De twee beste vakantieparken om goed te kunnen vissen zijn Le Domaine de Litteau en Le Domaine de Dugny. Le Domaine de Litteau ligt ook in de buurt van Les Etangs de Planquery, een complex van visvijvers in de buurt van het prachtige Château de Ballero.

Visrivieren

Vakantiepark Le Domaine de Dugny heeft een extra toegevoegde bonus op het gebied van vissen, omdat het in de buurt ligt van de mooie Loire. U kunt grote barbell vangen op vele plekken langs de Loire. In de avond kunt u na een heerlijke dag vissen aan de rivier genieten van de vele restaurants in de directe omgeving.

Vissen op zee in Frankrijk

Veel van onze Siblu vakantieparken zijn perfect om te kunnen vissen op zee. U kunt vissen vanaf de kust of vanaf een boot. In tegenstelling tot de meeste andere gebieden in Frankrijk, heeft u geen licentie voor het zeevissen nodig. Heeft u specifieke plannen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met het plannen van uw reis. Elk seizoen heeft zijn eigen vis, bijvoorbeeld; De warmere maanden betekenen tijd baars en makreel. Vakantiepark La Pignade in de Charente-Maritime ligt het dichtst bij het beroemde visgebied La Rochelle.

Scroll naar boven