Uitverkoop vakantiewoningen

Grote besparingen op onze vakantiewoningen bij Siblu

Siblu biedt u momenteel een korting aan tot 15% op onze vakantiewoningen die momenteel op voorraad zijn.

Heeft u er altijd al van gedroomd om een vakantiehuis in eigen bezit te hebben? Ontdek onze voorraad voor een van onze 17 vakantieparken in Frankrijk... Waar wacht u nog op?

 

Boek uw proefbezoek vandaag nog!

Vul het formulier aan de rechterkant van de pagina in voor uw proefbezoek

Visite découverte gratuite

Vind de beste deal in onze catalogus

 

Bekijk onze vakantiewoningen

Accédez aux visites découvertes gratuitement

Dien uw vraag HIER

uw keuze :

uw gegevens

Alleen de velden met een * zijn verplicht.

Wij beschermen uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Onze klant file, bij de CNIL, is onderworpen aan de uitoefening van het recht van toegang en rectificatie met onze klantenservice: Siblu France SAS - Customer Service - 10, avenue Leonard de Vinci - (F) 33600 Pessac.

Neem contact met ons op: 
020-7941260

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 09.00-19.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Siblu biedt een gratis accommodatie aan voor 1 nacht (max. 6 personen) met het oog op een bezoek aan een Siblu vakantiewoning en een afspraak met een Siblu vakantieadviseur. Wij bieden u een tweede nacht aan met een zeer voordelig tarief. De kosten van een eventuele tweede nacht wordt terugbetaald bij een aankoop van een vakantiewoning. Reis- en overige kosten zijn niet inbegrepen. Indien u besluit een vakantiewoning te kopen, zal Siblu WEL tot €250,- van uw reiskosten vergoeden. Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met een normale vakantieboeking. Let op: deze actie is alleen van toepassing voor inwoners welke niet woonachtig zijn in Frankrijk. Onder voorbehoud van beschikbaarheid moet er vooraf geboekt worden.

 

 

 

Scroll naar boven