Onze selectie tweedehands vakantiewoningen

Onze selectie tweedehands vakantiewoningen

Elk jaar upgraden veel van onze eigenaars hun vakantiehuis naar nieuwere modellen. Siblu zorgt ervoor dat deze vakantiewoningen in perfecte staat aangeboden kunnen worden aan een tweede eigenaar. Al onze modellen zijn in zeer goede staat met een garantie van 12 maanden.

Het kopen van een tweedehands vakantiewoning is een geweldige kans om een eigen woning te bezitten, terwijl u nog steeds geniet van alle kwaliteitsdiensten en faciliteiten die u van Siblu kunt verwachten.

Een breed scala aan merken om uit te kiezen

Siblu stelt een aantal verschillende modellen en stijlen van vakantiewoningen voor van Europese fabrikanten, zoals IRM, Trigano, Rapidhome, Victory en Louisiane... Met zoveel keuze en geregeld voorraad vindt u altijd uw favoriete vakantiewoning.

1 jaar garante op tweedehands vakantiewoningen

Aangezien al onze tweedehands vakantiewoningen ooit bij Siblu eigenaren behoorden, kunt u er zeker van zijn dat ze in perfecte conditie geleverd worden. U ontvangt zelfs 1 jaar garantie van Siblu.

Ontdek al onze tweedehands vakantiewoningen

Bekijk onze tweedehands vakantiewoningen

pre-owned mobile home IRM Merveilla 2012 : Bright and airy

Tweedehands vakantiewoning IRM Merveilla 2012 : Licht en luchtig

pre-owned mobile home IRM Luminosa 2012 : Comfortable and pactical –truly modern interiors.

Tweedehands vakantiewoning IRM Luminosa 2012 : Comfortabel en praktisch ingericht.

pre-owned mobile home Rapidhome lodge 2012 : Ideal for a big family or a group.

Tweedehands vakantiewoning Rapidhome lodge 2012 : Ideaal voor een groot gezin.

Ontdek onze tweedehands vakantiewoningen!

Wij geven u de kans om de vakantiewoningen zelf te ontdekken. Daarom bieden wij u een proefbezoek aan bij één van onze 17 vakantieparken in Frankrijk.

  1. Ontdek, beleef en ervaar het vakantiepark:Probeer alle faciliteiten uit en ontdek de schitterende omgeving.
  2. Analyseer uw budget:Afhankelijk van uw wensen kunt u kijken naar uw financieringsopties. Zo kunnen de verhuurmogelijkheden u kansen bieden om de kosten te compenseren.
  3. Kies uw vakantiewoning:Gaat u voor een nieuwe of een tweedehands vakantiewoning?
  4. Bepaal zelf de ligging: Een schaduwrijke ligging of liever in de buurt van de vele faciliteiten? U zult uw favoriete plek te allen tijde vinden.

Neem contact met ons op: 
020-7941260

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 09.00-19.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

(1) Siblu biedt een gratis accommodatie aan voor 1 nacht (max. 6 personen) met het oog op een bezoek aan een Siblu vakantiewoning en een afspraak met een Siblu vakantieadviseur. Wij bieden u een tweede nacht aan met een zeer voordelig tarief. De kosten van een eventuele tweede nacht wordt terugbetaald bij een aankoop van een vakantiewoning. Reis- en overige kosten zijn niet inbegrepen. Indien u besluit een vakantiewoning te kopen, zal Siblu WEL tot €250,- van uw reiskosten vergoeden. Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met een normale vakantieboeking. Let op: deze actie is alleen van toepassing voor inwoners welke niet woonachtig zijn in Frankrijk. Onder voorbehoud van beschikbaarheid moet er vooraf geboekt worden.

 

 

 

Scroll naar boven