Vakantie in Frankrijk

Luxe campings op 17 locaties

Boeken? Bel ons op 020-7941260: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30 

Geniet van uw vakantie in Frankrijk

Een leuke familievakantie op een schitterende locatie in Frankrijk is wat Siblu u en uw gezin te bieden heeft. Kies uit 17 vakantieparken, van het historische Normandië tot de magische Loire Vallei, het ruige Bretagne, de zonnige Vendée, de wilde Atlantische kust of de zonovergoten Middellandse Zee.

17 Campings

Onze 17 familievriendelijke campings bevinden zich op de mooiste en meest idyllische plekjes in heel Frankrijk, van Normandië en Bretagne in het noordwesten, de Vendée en Charente Maritime aan de westkust en Aquitaine, Languedoc en de Côte d'Azur in het zonnige zuiden van Frankrijk. Vind de beste familievakantie voor u door uw meest favoriete regio te kiezen, vakantiepark of een selectie van de thema's.

Club Fun Pas

De Siblu Club Fun Pas geeft toegang tot de leukste activiteiten en diensten, zoals onze zwembadcomplexen, kidsclubs, bars, restaurants en dagelijkse en avondactiviteiten. Onze Siblu medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie ervaart bij ons!

Kies zelf uw vakantiewoning

Zelf bepalen waar u verblijft op onze camping? Dat kan! U geeft zelf aan in wat voor een categorie stacaravan u wilt verblijven, met welke beschikbare faciliteiten binnen én de locatie van uw stacaravan. 

 
Scroll naar boven