Tienerclub

Voor 12-15 +

Boeken? Bel ons op 020-7941260: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30 

NON-STOP SPORTEN

Beach volleybal, voetbal, basketbal, hockey, waterpolo, handbal… Genoeg vermaak om uw kinderen bezig te kunnen houden dus. Als sport niet het ding is van uw kinderen, zijn er genoeg andere activiteiten te doen. Wat dacht u van leuke en leerzame spellen, Cluedo op ware grootte of zelf een film maken? De Kinderen beleven hier de tijd van hun leven!

Talent show time

TEEN NIGHTS

Een keer per week om 21.00 uur ontmoeten de kinderen het entertainment team om plezier te maken in de avond. Uw kids zullen zich optimaal vermaken in de tiener (nacht)club en ook avontuurlijke activiteiten staan op het menu... Vervelen is hier absoluut geen optie!

 

WAT NOG MEER?

  • Toegang tot de Tienerclub is gratis voor houders van een Fun Pass.
  • Uw kinderen zijn in veilige handen van het animatieteam - al onze medewerkers zijn ervaren en volgen alle veiligheids- en hygiënemaatregelen.
  • In de volgende parken is de Tienerclub niet beschikbaar (kinderen vanaf 12 jaar kunnen lid worden van de Barracudas Club van 10-14 jaar): Domaine de Litteau, Domaine de Dugny, Les Pierres Couchées, Le Bois Dormant, Le Bois Masson, Le Domaine de Soulac, Les Dunes de Contis, Le Montourey en Les Rives de Condrieu.

Siblu's Fun Pass

Wanneer u direct bij Siblu heeft geboekt is de Fun Pass voor alle personen op uw reservering gratis inbegrepen. Als u een vakantie heeft geboekt via een vakantieverhuurder kunt u er hier één of meer bestellen. Ontdek meer over onze Fun Pass.

  • Gratis Fun Pass wanneer u direct via ons heeft geboekt

  • Geniet van de zwembaden, kidsclubs en entertainment!

Scroll naar boven