Splash zones

Waterplezier voor kinderen

Boeken? Bel ons op 020-7941260: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30 

Campings in Frankrijk met splash zones

Wanneer u met uw familie op vakantie gaat, krijgt niemand ooit genoeg van een flinke dosis waterpret. Wat is er dan beter dan een Splash Zone? Zelfs niet-zwemliefhebbers kunnen zo ook een beetje meegenieten van de waterspetters en het plezier. Het water bij de splash zones is zo ondiep dat u niet eens zwembandjes nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft is een gezonde dosis moed om de sprays, spinners, beekjes en glijbanen te trotseren.
 
Volwassenen zullen in onze Splash Zones net zoveel plezier beleven als de kinderen, althans: zolang u het niet erg vindt om een klein beetje nat te worden. De Zones zijn een fantastische manier om kleuters te laten wennen aan water. Zo zijn zes op latere leeftijd minder angstig om te leren zwemmen. En de grotere kinderen? Die dagen elkaar ondertussen uit om onder de grote water emmer te staan.

Waarom boeken bij Siblu.nl?

✔ 17 bekroonde campings in Frankrijk
✔ Geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners
✔ Engels sprekend animatieteam
✔ Gratis Fun Pass wanneer u op siblu.nl boekt!
✔ Veilig betalen met creditcard, Paypal of iDEAL

Boek uw vakantie hier > > >

Waterpret in vakantiepark Domaine de Kerlann

Als uw vakantiepark zowel binnen- als buitenbaden heeft voor volwassenen, is het niet meer dan eerlijk dat kinderen hun water momentje elders kunnen pakken. Domaine de Kerlann heeft een enorme Splash Zone die ieder kind laat schreeuwen van verrukking.  
 
De rustige Domaine de Litteau ligt aan de rand van het bos Cerisy in Normandië en heeft ook een Splash Zone. In deze zone sproeit er water uit de neusgaten van dieren! Het is de perfecte plek voor kinderen om af te koelen na een vermoeiende dag waarop ze volop hebben gespeeld.

Nieuwe Aqua Splash Zones in Les Charmettes

Eén van de grootste vakantieparken, Les Charmettes in Charente Maritime, heeft haar enorme binnen- en buitenzwembad complex vernieuwd! Het complex telt inmiddels 5 zwembaden, glijbanen en fonteinen. Het beschikt nu ook over een nieuwe Aqua Splash Zone zodat ook peuters mee kunnen doen aan de waterpret. 

Kindvriendelijk zwembad op Les Sables du Midi

Vakantiepark Les Sables du Midi in Languedoc-Roussillon heeft in 2014 nieuwe glijbanen en een Aqua Splash Zone toegevoegd. De glijbanen zijn wel 37 meter lang en hebben een 17-meter lange overdekte tunnel. In het verre zuiden van Frankrijk bent u altijd zeker van de zon. Het is dan heerlijk om te weten dat u heerlijk kunt afkoelen aan het water.
 
Maar dat is nog niet alles. Aan de voet van de nieuwe glijbanen is een splash zone te vinden met fonteinen, bloemen en emmers die water spuiten. Ontdek zelf of u het kan weerstaan om mee te doen met de peuters die hier de tijd van hun leven beleven.

 

Scroll naar boven