Beleef de spanning van de Tour de France vanaf uw Siblu camping!
 

TOUR DE FRANCE 2018

Beleef de spanning van de Tour!

Boeken? Bel ons op 020 7941260: Ma - Vr 09.00 - 20.00 uur, Za 10.00 - 19.00 uur & Zo 10.00 - 18.00 uur

TOUR DE FRANCE 2018

Aanbieding geldig tot: 30/05/2018

Geldig op camping: Domaine de Kerlann, Les Pierres Couchées, Le Bois Masson, Le Bois Dormant

Aanbieding : Beleef de spanning van de Tour de France vanaf uw Siblu camping!

Op zaterdag 7 juli 2018 begint de 105e editie van 's werelds grootste wielerwedtrijd: De TOUR DE FRANCE! Siblu biedt u de kans in levende lijve bij dit spectaculaire evenement aanwezig te zijn met speciale aanbiedingen toegespitst op een aantal etappes van deze indrukwekkende wielerronde. Pak nu uw kans en combineer uw vakantie met een bezoek aan de tour.

Bekijk onze speciale TOUR DE FRANCE aanbiedingen:

 

De eerste etappe: Noirmoutier/Fontenay-le-Comte - 189 km

Op slechts 34 kilometer van de startplaats ligt Saint Jean de Monts. Hier bevinden zich twee van onze 4-sterren parken, een ideale uitvalsbasis om de start van de Tour de Tour de France op 7 juli te gaan bekijken. Kom uw favorieten aanmoedigen en beleef met hen de zinderende spanning van de start van de eerste etappe van deze editie 2018!

Onze parken in Saint Jean de Monts:

Boek een week met aankomst op 6 juli om optimaal te kunnen profiteren van alle activiteiten rondom de start van dit fenomenale wielerevenement dat elk jaar meer dan 12 miljoen bezoekers trekt.

week % korting prijs o.b.v. 6 personen (8 nachten) camping
6 t/m 14 juli 25 % 1113€ 878€ Le Bois Dormant
6 t/m14 juli 25 % 962€ 716€ Le Bois Masson

 

De vierde etappe: La Baule/Sarzeau - 192 km

Op 10 juli is de start van de vierde etappe in La Baule. Dit stadje in de Loire Atlantique ligt op slechts 22 kilometer van Saint Brévin les Pins, waar u het volgende Siblu park kunt vinden:

Boek een week op ons park en beleef het spetakel van een 'village de départ' en de spanning van de start van een etappe live mee. Wie start er in de gele trui? Hoe staan uw favorieten ervoor? Vanaf de camping gaat u op de fiets naar de etappestart en bent u ruimschoots op tijd terug om het vervolg van de etappe op tv te volgen of heerlijk te gaan relaxen in het verwarmde-, overdekte zwemparadijs.

week % korting prijs o.b.v. 6 personen (7 nachten) camping
7 t/m 14 juli 30 % 910€ 682€ Les Pierres Couchées

 

De vijfde etappe: Lorient/Quimper - 203 km

Op 11 Juillet gaat de etappe naar finishplaats Quimper en komt daarbij door het plaatsje Pont Aven. Het Siblu park om deze etappe te bekijken:

Altijd al eens de indrukwekkende reclame karavaan voorbij willen zien komen? Dit is een spektakel op zich en rijdt al uren voor de renners uit. Pont Aven zal in het teken staan van de feestlijkheden omtrent de tour passage of als u liever live meemaakt wie de etappe wint gaat u naar Quimper. Wie weet bent u live getuige van een zinderende massaprint of rondt één van onze landgenoten een urenlange solo winnend af?

week % korting prijs o.b.v. 6 personen (7 nachten) camping
7 t/m 14 juli 35 %

+ 1 week fietshuur kado!

(voor 2  volwassenen + 2 kinderen)

777€ 544€ Domaine de Kerlann

 

De aanbieding is van toepassing op nieuwe reserveringen van 7 nachten of meer, gedaan tussen 27/04/2018 en 16/05/2018 en is niet met terugwerkende kracht. Prijzen en aanbiedingen onder voorbehoud van beschikbaarheid voor deze promotie en kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. Deze aanbieding is niet van toepassing op kampeerplaatsen. Helaas kunnen er af en toe fouten optreden en derhalve behoudt Siblu zich het recht voor elk vakantiepark, elke datum of elke accommodatie uit te sluiten. Siblu heeft een minimumverkoopwaarde bepaald voor elk verblijf. Mocht een aanbieding of een combinatie van aanbiedingen uitkomen op een prijs onder dit bedrag, dan wordt de klant geïnformeerd over deze minimum prijslimiet en krijgt hij de mogelijkheid om de boeking te accepteren of te weigeren tegen de minimumprijs van Siblu. De algemene voorwaarden van Siblu 2018 zijn van toepassing (zie siblu.nl).

Scroll naar boven