Pretparken

Spanning en sensatie voor jong én oud

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30.

Familiecampings in de buurt van pretparken

U vermaakt zich waarschijnlijk prima op een van onze luxe Siblu campings, maar mocht u (of de kinderen) behoefte hebben aan iets anders? Dan is een bezoek aan een pretpark ideaal! In Frankrijk zult u zich nooit vervelen, want hier vindt u een van de beste pretparken ter wereld. 
 
Adrenaline junkies, liefhebbers voor duizelingwekkende multimedia displays, voor ieder wat wils! Het perfecte vermaak voor kinderen. Al onze vakantieparken bevinden zich binnen een aanzienlijke afstand van een pretpark. Bijvoorbeeld…

Waarom boeken bij Siblu.nl?

✔ 17 bekroonde campings in Frankrijk
✔ Geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners
✔ Engels sprekend animatieteam
✔ Gratis Fun Pass wanneer u op siblu.nl boekt!
✔ Veilig betalen met creditcard, Paypal of iDEAL

Boek uw vakantie hier > > >

Pretparken in het noordwesten van Frankrijk

Luna Park in Mathes is een groot pretpark met attracties in overvloed en ligt ongeveer 1,6 km van het vakantiepark Les Charmettes en 9 km van La Pignade. Houden uw kleintjes iets meer van klimmen en klauteren? Breng dan een bezoek aan het Bonobo Park in Quimper, zuiden van Bretagne. Hier kunnen zij hun hart ophalen door in en op alle bomen en opblaaskussen te klimmen. 
 
Verblijft u bij camping Le Bois Masson of Le Bois Dormant? Dan bent u maar een uur verwijdert van een van ‘s werelds beste pretparken namelijk; Le Puy du Fou met zijn historische re-enactments and dorpen. Soortgelijk is het pretpark Festyland met achtbanen en attracties met het thema Vikings. Dit ligt bij vakantiepark Le Domaine de Litteau.

Pretparken in de Loire-Vallei

Disneyland Parijs - behoeft vaak geen introductie bij kinderen (groot en klein) en is maar twee uur verwijderd van camping Le Domaine de Dugny. Een andere aanrader is Futuroscope. Dit multimedia pretpark met reuze robots en tijdmachines ligt in Poitiers, ongeveer anderhalf uur rijden van ditzelfde park.
 
Bent u dol op kastelen? Breng dan een bezoek aan het Mini Châteaux park. Bekijk hier de 41 identieke miniatuur reproducties van kastelen in de schitterende tuin. Dit park bevindt zich ongeveer 30 minuten van vakantiepark Le Domaine de Dugny. Als gast van Siblu krijgt u hier ook korting. Dit geldt ook voor Le Family Park met waterattracties, luchtkussen, go-karting en een circus. 

Pretparken in Zuid-Frankrijk

Walibi is het grootste pretpark in Rhône-Alpes en erg dichtbij vakantiepark Les Rives de Condrieu. Hier vindt u talloze waterglijbanen voor kinderen van alle leeftijden. 
 
Meer naar het westen bevindt zich het pretpark de la Coccinelle met boerderij als thema. Hier kunnen kinderen de lammetjes, kalfjes en biggetjes aaien en voeren of glijden van een van de glijbanen. Op een afstand van 40 minuten bevindt zich het vakantiepark La Réserve in Aquitaine. Bent u op vakantie bij Les Sables du Midi of La Carabasse? Beide liggen maar 3 km van Aqualand Cap d’Agde. Hier kunnen de grotere kinderen (en ouders) van de Niagara glijbaan, de Skyrocket of de Black Hole waterglijbaan, terwijl de peuter zich in het peuterbad vermaken.

 

Scroll naar boven