Piraten Club

Boeken? Bel ons op 020-7941260: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30 

Allemaal aan boord van de Piraten Club!

Aye Aye! Laat je ouders aan land en wordt lid van ons team. Max, Patch en Lili van Crystal Island nemen het voortouw. Van stoere aanvallen tot watergevechten en van sportcompetities tot speurtochten... De actie eindigt nooit! De Piraten Club is 5 1/2 dag per week geopend voor 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag. Iedereen tussen 5 en 9 jaar* is van harte welkom om wilde avonturen mee te maken - maar kijk uit, Pirate Pong wacht mogelijk op je net om de hoek...!

Onze geliefde mascottes

Maak kennis met onze vrolijke mascottes - Max the Mouse, Lili the Tiger Fairy en Patch the Parrot, die dol zijn op spelen met de kinderen, of dat nu een spelletje basketbal is of poseren voor een foto en een knuffel!

Piraten kunnen ook kunstenaars zijn...

Piraten zijn niet alleen avonturiers, ze zijn ook creatief! Elke week (tijdens de schoolvakanties) nemen onze Piraten deel aan de Talenten Show, waar ze hun talenten kunnen tonen in een avondvoorstelling voor hun trotse ouders.

Wat nog meer?

  • Toegang tot de Piraten Club is gratis voor Fun Pass-houders;
  • Uw kinderen zijn in veilige handen bij ons animatieteam - al onze medewerkers spreken Engels, zijn ervaren en volgen alle veiligheids- en hygiënemaatregelen;
  • * Op de volgende campings verwelkomt de Piraten Club 4-7 jarigen: Domaine de Kerlann, La Pignade, Les Charmettes, Bonne Anse Plage, La Réserve, Les Sables du Midi, La Carabasse en Le Lac des Rêves;
  • * In Les Rives de Condrieu verwelkomt de Piraten Club 5-12 jarigen.

Club pirates : soyons sport

Club pirate : nos amis les mascottes

Club pirates : show time

Siblu's Fun Pass

Wanneer je direct bij Siblu hebt geboekt, is de Fun Pass voor alle personen op jouw reservering gratis inbegrepen. Als je een vakantie hebt geboekt via een vakantieverhuurder kun je er hier één of meer bestellen.

  • Gratis Fun Pass wanneer je direct via ons hebt geboekt

  • Geniet van zwembaden, kidsclubs en entertainment!

Scroll naar boven