Overdekte zwembaden

Vertier in het water

Boeken? Bel ons op 020-7941260: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30 

Waterplezier in Frankrijk

Er is één ding dat we allemaal graag doen als we op vakantie zijn, en dat is heerlijk spelen in en op het water. Of het nu om peuters gaat die spetteren in ondiep water of om grote kinderen die genieten van waterglijbanen en beachvolleybal: aan het eind van de dag willen we allemaal terug kijken naar een dag vol waterpret! Ook als de kinderen wat ouder zijn, kunnen ze gewoon meegenieten van de waterpret. Ze kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan de zwembaden voor volwassenen en banen trekken in recordtijd. 
 
Zwemmen is een geweldige manier voor jong en oud om fit te blijven. Terwijl de kinderen druk in de weer zijn met spring- en duikplanken, zullen ze zelden stilstaan bij het feit dat ze super gezond bezig zijn! Ieders veiligheid wordt overigens continu gewaarborgd. Op ieder vakantiepark is er zowel op de binnen- al buitenbaden een badmeester aanwezig. Zo kunt u heerlijk ontspannen, wetende dat er altijd een oogje in het zeil wordt gehouden.
 
Al onze vakantieparken in Frankrijk hebben buitenzwembaden en speelbadjes met leuke extra’s zoals glijbanen en snorkelsets. Ook zijn er voldoende parken te vinden met een indoor zwembad of overdekt buitenzwembad. Zo is er, weer of geen weer, altijd ruimte voor waterpret.De overdekkingen zijn overigens ook heel handig voor de bescherming tegen de zon. Tijdens waterpret-tijd in de indoor zwembaden bent u verzekerd van schoon zwemwater, modder of zand zal er niet te vinden zijn.

Waarom boeken bij Siblu.nl?

✔ 17 bekroonde campings in Frankrijk
✔ Geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners
✔ Engels sprekend animatieteam
✔ Gratis Fun Pass wanneer u op siblu.nl boekt!
✔ Veilig betalen met creditcard, Paypal of iDEAL

Boek uw vakantie hier > > >

Binnenzwembaden in Siblu’s vakantieparken

  • Vakantiepark Le Domaine de Kerlann in het zuiden van Bretagne heeft een verwarmd binnenzwembad van 180m2 en een kinderbadje van 70m2
  • Eén van onze grootste vakantieparken -  Les Charmettes in Charente Maritime - heeft een verwarmd binnenzwembad van 150m2. Daarnaast is er een bubbelbad te vinden.
  • Vakantiepark La Réserve in Aquitaine heeft een verwarmd binnenzwembad van 200m2. Om het eigen meer en strand aan te vullen is er ook een wellnessbad te vinden.
  • Vakantiepark Le Bois Masson is één van de grootste en meest levendige vakantieparken die je kunt vinden in de Vendée . Op het park vindt u een zwembad met verwarming en afzuigsysteem om het u nóg comfortabeler te maken. Er is daarnaast een indoor aqua play station te vinden voor kinderen.

Overdekte zwembaden in Siblu’s vakantieparken

  • Vakantiepark Le Domaine de Litteau in Normandië kent een verwarmd overdekt zwembadcomplex. Hier is onder andere een waterglijbaan, spabaden en peuter omgeving te vinden. Er is tevens een glijbaan-stoel aanwezig, zo kunnen ook mindervaliden deelnemen aan de waterpret.
  • Vakantiepark Le Domaine de Dugny in de Loire-Vallei beschikt over een verwarmd overdekt zwembad alsook over een kinderbad met schuifdak.
  • Vakantiepark La Pignade in Charente-Maritime heeft een overdekt zwembad van 200m2 met schuifdak.

 

Scroll naar boven