Last Minute vakantie naar Frankrijk
 

Last Minute vakantie naar Frankrijk

Boeken? Bel ons op 020 7941260: Ma - Vr 09.00 - 20.00 uur, Za 10.00 - 19.00 uur & Zo 10.00 - 18.00 uur

Last Minute vakantie naar Frankrijk

Aanbieding geldig tot: 30/05/2018

Geldig op camping: Alle vakantieparken

Aanbieding : Tot 35% korting op uw Last Minute naar Frankrijk

Bespaar tot 45% korting op uw Last Minute naar Frankrijk

Een Last Minute is zo geboekt!

Behoefte om met het hele gezin uit de dagelijkse sleur te ontsnappen? Boek dan een last minute naar één van de topvakantieparken van Siblu. U bezoekt binnen no-time de mooiste bestemmingen in Frankrijk en geniet van een heerlijk ontspannen vakantie.

Een last minute is al binnen paar klikken geregeld. Wist u bovendien dat het kiezen voor een last minute zorgt voor meer energie? Een spontane keuze voor een vakantie is spannend, maar daardoor ook extra leuk! Het aftellen naar een te gekke vakantie kan direct beginnen. Borrelen de vakantiekriebels al op? Bekijk in dat geval ons aanbod en wie weet verblijft u binnenkort in het zonnige Frankrijk!

Last Minutes naar de mooiste bestemmingen

Zodra u start met boeken, wordt de korting per vakantiepark automatisch verrekend. Weet u al naar welke Franse bestemming uw voorkeur uitgaat? Nee? Wij helpen u graag! Het Zuiden van Frankrijk is ontzettend populair: de Provence en Languedoc-Roussillon zijn zeer gewilde vakantie hotspots. U bent hier immers zeker van een zonnig verblijf!

Toch is ook zeker de Westkust van Frankrijk een aanrader. Hier hoeft u zich in de maanden juli en augustus geen zorgen te maken over het weer. Breng bijvoorbeeld eens bezoek aan Charente-Maritime en laat u betoveren door de kilometers lange stranden en ongerept natuurgebied. Ook de Aquitaine en de Vendée zijn enorm in trek bij Nederlandse vakantiegangers. Niet vreemd. Want of u nu houdt van actieve, culturele, culinaire of geheel ontspannen vakanties: bij Siblu is er voor ieder wat wils.
 

Daarom kiest u voor Siblu, ook last minute!

Bespaar tot 45% korting op uw Last Minute naar Frankrijk

Zodra u aankomt op een van onze Siblu vakantieparken kan uw vakantie écht beginnen. Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat u een onvergetelijke vakantie krijgt. Bij Siblu weet u namelijk dat u altijd geniet van een luxe en comfortabele vakantiewoning. Er is ontzettend veel vermaak voor de kinderen aanwezig en ook de waterratten kunnen hun hart ophalen. Wilt u liever totaal ontspannen? Bekijk dan eens welke parken een Spa & Wellness hebben! Want laten we eerlijk zijn: we gaan ook op vakantie om te ontspannen. Kortom: Siblu staat voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

      

Nu boeken

De aanbieding is van toepassing op nieuwe reserveringen van 7 nachten of meer, gedaan tussen 22/05/2018 en 30/05/2018 en is niet met terugwerkende kracht. Prijzen en aanbiedingen onder voorbehoud van beschikbaarheid voor deze promotie en kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. Deze aanbieding is niet van toepassing op kampeerplaatsen. Helaas kunnen er af en toe fouten optreden en derhalve behoudt Siblu zich het recht voor elk vakantiepark, elke datum of elke accommodatie uit te sluiten. Siblu heeft een minimumverkoopwaarde bepaald voor elk verblijf. Mocht een aanbieding of een combinatie van aanbiedingen uitkomen op een prijs onder dit bedrag, dan wordt de klant geïnformeerd over deze minimum prijslimiet en krijgt hij de mogelijkheid om de boeking te accepteren of te weigeren tegen de minimumprijs van Siblu. De algemene voorwaarden van Siblu 2018 zijn van toepassing (zie siblu.nl).

Scroll naar boven