Fun Pass

Gratis Fun Pass als je boekt op Siblu.nl

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30.

Met de Fun Pass gratis toegang tot onze 4-sterren faciliteiten!

Wist je dat je de Fun Pass alleen bij een reservering via Siblu gratis krijgt? De Fun Pass geeft je toegang tot alle activiteiten en faciliteiten op onze 19 campings. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot onze zwembaden, restaurants, bars, winkels, en sportieve activiteiten. Ook voor diensten, zoals een wasserrette of kapper, is de Fun Pass onmisbaar (let op: er kan een toeslag zijn op bepaalde diensten of activiteiten).

 

Is het nodig om een Fun Pass te kopen?

  • Siblu: Wanneer je bij Siblu Vakantieparken (of partners) jouw vakantie boekt, krijgen jij en alle personen die meereizen de Fun Pass er gratis bij. Deze kun je bij aankomst met jouw voucher afhalen bij de receptie.
  • Particulier: Wanneer je een Siblu vakantie bij een particulier hebt geboekt, dien je de Fun Pass zelf aan te schaffen. De eigenaar moet jouw verblijf bij Siblu aanmelden. Hij krijgt een vakantiecode voor jouw verblijf die hij aan je doorgeeft. Met deze code kun je voor alle leden van jouw gezelschap een Fun Pass aanvragen. Dit kan online met 20% korting of bij de receptie van het park.
  • Bezoek: Wanneer je een bezoekt brengt aan familie of vrienden op een Siblu camping, dien je ook een Fun Pass aan te schaffen. Hiermee kun je optimaal gebruik maken van alle activiteiten en faciliteiten op het park. De Fun Pass is te verkrijgen bij de receptie op de camping.

 

Bestel hier jouw Fun Pass  >

Zwemparken

Complexe aquatique club Fun pass

Met (verwarmde) binnen- en buitenzwembaden, spa’s, glijbanen, kinderbaden en splash zones, ben je verzekerd van veel waterpret bij Siblu. Een spetterend goede tijd!

Bij de zwembaden zijn altijd onze gekwalificeerde badmeesters aanwezig (Engels sprekend). Zij houden een oogje in het zeil, zodat jij en jouw kinderen veilig kunnen spelen en genieten van de waterpret.

Kidsclubs

Animation club enfants - club Fun pass

Kinderen hebben al het plezier van de wereld op een camping van Siblu in Frankrijk!

Met 4  gratis kinderclubs voor kinderen van verschillende leeftijden is vervelen absoluut geen optie. Watergevechten, speurtochten, races, sportwedstrijden en nog veel meer! De kinderen beleven de tijd van hun leven! Onze clubs bieden de perfecte gelegenheid voor jouw kinderen om een ​​nieuwe hobby te leren, hun talenten te ontwikkelen en natuurlijk nieuwe vrienden te maken van verschillende nationaliteiten! Het plezier eindigt nooit met onze vriendelijke mascottes Max de muis, Lili de Tiger Fairy en Patch de Parrot, die er zijn om te spelen, te poseren voor een foto of een knuffel!

Entertainment

animations club Fun pass

Siblu heeft een fantastisch team van Engels sprekende entertainers en artiesten, die overdag klaar staan om jong en oud te vermaken met verschillende activiteiten. s'Avonds organiseren ze diverse shows zoals, dans- en cabaretshows karaoke of een quiz voor iedereen. Optimaal vermaak voor het hele gezin!

Sporten

Sports Activities Fun pass

Het zou geen Siblu ervaring zijn, als er geen actie, sport en avontuur op het programma zou staan. Zowel op de campings als in de nabije omgeving is genoeg te doen, zoals: vissen, paardrijden, golfen, fietsen, of doe mee aan watersport of aquagym lessen. De keuze is eindeloos op onze campings in Frankrijk en er is altijd voor iedereen iets te doen.

Faciliteiten

services restauration club Fun pass

Siblu heeft aan alles gedacht om jou een comfortabel verblijf te bieden. Ieder vakantiepark beschikt over een restaurant, bar, winkel en wasserette. Sommige vakantieparken hebben zelfs een Welness centrum en een kapper. Op een camping van Siblu vind je alles wat je nodig hebt voor jouw verblijf.

Fun Pass Prijzen* - 2019

*De prijzen zijn getoond met 20% online korting. Wanneer je de Fun Pass op de campings aanschaft, ontvang je deze korting niet. 

 

Geldig op al onze parken, behalve: Le Domaine de Litteau, Les Rives de Condrieu and Domaine de Soulac

 

Laag seizoen Hoogseizoen
  Volwassen Kind 4-17  Volwassen Kind 4-17 
1 dag €6 €3 €11,60 €5,80
3 dagen €10,80 €5,40 €24,40 €12,20
7 dagen €21,20 €10,55 €43,20 €21,60

 


Geldig voor de parken: Le Domaine de Litteau, Les Rives de Condrieu and Domaine de Soulac.

  Laag seizoen Hoogseizoen
  Volwassen Kind 4-17 Volwassen Kind 4-17
1 dag €5,20 €2,60 €9,60 €4,80
3 dagen €9,20 €4,60 €20,40 €10,20
7 dagen €17,60 €8,80 €36,80 €18,40

 

Bestel hier jouw Fun Pass  >

Siblu's Fun Pass

Wanneer je direct bij Siblu hebt geboekt, is de Fun Pass voor alle personen op jouw reservering gratis inbegrepen. Als je een vakantie hebt geboekt via een vakantieverhuurder kun je er hier één of meer bestellen.

  • Gratis Fun Pass wanneer je direct via ons hebt geboekt

  • Geniet van zwembaden, kidsclubs en entertainment!

Scroll naar boven