Dichtbij een stad

Onze campings dichtbij het stadse leven

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 19.00 & za 9.00 - 16.30 

Campings in Frankrijk dichtbij een stad

De locatie, het is niet alleen belangrijk wanneer u een stuk grond koopt, het bepaalt ook uw gehele vakantie.

Waarom boeken bij Siblu.nl?

✔ 17 bekroonde campings in Frankrijk
✔ Geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners
✔ Engels sprekend animatieteam
✔ Gratis Fun Pass wanneer u op siblu.nl boekt!
✔ Veilig betalen met creditcard, Paypal of iDEAL

Boek uw vakantie hier > > >

Vakantiepark bij Montpellier

Neem nou het Siblu Le Lac des Rêves vakantiepark in Languedoc. De adembenemende natuurlijke omgeving in een gebied vol meren zorgt er voor dat u het vakantiepark niet snel zult verlaten. Mocht u daar toch behoefte aan hebben dan vindt u op ongeveer 13,5 kilometer afstand de grote stad Montpellier, hoofdstad van de Languedoc-Roussillon regio. 
 
Het gros van de bezienswaardigheden in Montpellier vindt u op loopafstand. Vergeet het centrale plein Place du Comédie niet, waar u op uw gemak kunt genieten van een bakje koffie terwijl de kinderen een ijsje eten en kijken naar straat straatartiesten.
 
Vele van onze vakantieparken liggen dicht bij interessante plekken, zodat u kunt genieten van het beste van twee werelden; relaxen op het vakantiepark en sightseeing.

Kastelen en tuinen in Nantes

Onze vakantieparken Les Pierres Couchées in het zuiden van Bretagne en Le Bois Masson en Le Bois Dormant in Vendée liggen allen op rijafstand van Nantes, in het dal van de Loire-rivier. De stad telt 15 musea, inclusief het kasteel Dukes of Brittany, dat de geschiedenis tot leven brengt. Bekijkt u aldaar eens de botanische tuinen, waar de kinderen zich tevens vermaken in de kinderboerderij.
 
Verder langs de rivier de Loire vindt u Siblu vakantiepark Domaine de Dugny, gelegen in de buurt van de levendige universiteit van Tours. U vindt daar een prachtige Gothische kathedraal die u kunt bewonderen terwijl u langs de rivier wandelt.

Caravanvakantie vlakbij la Rochelle

Siblu vakantieparken Bonne Anse Plage, La Pignade en Les Charmettes vindt u allen in de buurt van la Rochelle, een bruisende kustplaats met circa 75.000 inwoners. In het centrum komt u de oude haven tegen, met zijn historische zeewering en prachtige torens, geliefd bij de kinderen. La Rochelle huisvest tevens een van de grootste aquaria van Frankrijk.

Vakantie nabij Bordeaux

Siblu vakantiepark La Réserve te Aquitaine ligt ongeveer 88 kilometer van Bordeaux. De stad is geliefd door zijn plek op de UNESCO World Heritage lijst. Kinderen zijn al snel fan van het skatepark, de Miroir d'Eau (‘s werelds grootste reflecterende zwembad) en de sportfaciliteiten die aan de rivier beoefend worden. Bent u fietsliefhebber? Het is een van de meest fietsvriendelijke steden ter wereld.

Vakantieparken in de buurt van Lyon

Ons nieuwste vakantiepark Siblu Les Rives de Condrieu in Rhône-Alpes ligt maar op ongeveer 41 kilometer van Lyon, ook wel mini-Parijs genoemd (ook omdat het makkelijker te bewerkstelligen valt deze stad fijn en volledig te bezoeken). De gastronomische sfeer zorgen er voor dat u de gehele stad wilt bekijken, waardoor u de cakejes en koffie er zo weer af hebt!

Vakantiepark bij Nice

Siblu vakantiepark Le Montourey in de Côte d’Azur ligt op een klein stukje rijden, ongeveer 62 kilometer, van Nice. Deze stad staat bekend om zijn kleurrijke markten, heerlijke restaurants en oud-Franse aantrekkingskracht. Nice is uiterst kindvriendelijk. Zo kunt u iedere zondag een familiemusical bezoeken in het elegante Opera de Nice. 
 
Wanneer u verblijft in Siblu vakantiepark Les Sables du Midi te Languedoc vergeet dan niet om een toernooi nautisch steekspel te bezoeken te Beziers!

 

Campings in Frankrijk dichtbij een stad

Onze andere thema vakanties

Laat meer zien
Scroll naar boven