Club Fun

Gratis Fun Pass als u boekt op Siblu.nl

Boeken? Bel ons op 020 7941260: Ma - Vr 09.00 - 19.00 uur; Za 10.00 - 18.00 urr

UNIEK: Club Fun, uw GRATIS toegang tot onze 4-sterren faciliteiten

Zoals de naam al doet vermoeden is de Club Fun een uniek 'ticket' dat u gratis toegang geeft tot alle leuke familie-activiteiten en diensten op onze campings in Frankrijk. Met de Club Fun Pass heeft u toegang tot alle faciliteiten zoals: zwembaden, restaurants, en sportieve activiteiten. 

 

Wist u dat u de Fun Pass ALLEEN via Siblu.nl GRATIS krijgt?

Met onze Fun Pass is het twee keer zoveel plezier! 

Gratis Zwemmen

Complexe aquatique club Fun pass

Met binnen- en buitenzwembaden, spa’s, glijbanen, kinderbaden en splash zones, bent u verzekerd van veel waterpret bij Siblu. Een spetterend goede tijd!

Bij de zwembaden zijn altijd onze gekwalificeerde badmeesters aanwezig (Engels sprekend). Zij houden een oogje in het zeil, zodat u en uw kinderen veilig kunnen spelen en genieten van de waterpret.

Gratis Kidsclubs

Animation club enfants - club Fun pass

Kinderen hebben al het plezier van de wereld op een camping van Siblu in Frankrijk!

Vervelen is absoluut geen optie bij de gratis kinderclubs. Voor de kleinsten van 1-4 jaar is er de Bubbles Club, voor 5-9 jaar de Piraten Club en voor de tieners tot 15+ de Barracuda Club. Wat dacht u van talloze waterspelletjes, speurtochten, races en sport wedstrijden? De kinderen beleven de tijd van hun leven! Onze clubs bieden de perfecte gelegenheid voor uw kinderen om een ​​nieuwe hobby te leren, hun talenten te ontwikkelen en natuurlijk nieuwe vrienden te maken van verschillende nationaliteiten! Het plezier eindigt nooit met onze vriendelijke mascottes Max de muis, Lili de Tiger Fairy en Patch de Parrot, die zijn er om te spelen, poseren voor een foto of een knuffel!

Gratis Entertainment

animations club Fun pass

Een vakantie in Frankrijk staat in het teken van het maken van blijvende herinneringen. Siblu maakt dit mogelijk en wil u op en top laten genieten tijdens uw verblijf. Gedurende de dag zijn er tal van sportieve activiteiten. In de avond staan er vaak evenementen als dans, cabaret, karaoke, sketch shows of een quiz op het programma.

Gratis Shows

Grands shows - club Fun pass

Siblu heeft een fantastisch team van Engels sprekende entertainers en artiesten, waaronder zangers, dansers en choreografen, die u altijd willen vermaken met een top notch, maar gezinsvriendelijke avond. Op al onze Siblu campings worden er ieder seizoen 2 of 3 nieuwe programma's georganiseerd door een professionele performer en ons animatieteam.

Gratis Sporten

Sports Activities Fun pass

Het zou geen Siblu ervaring zijn, als er geen actie, sport en avontuur op het programma zou staan. Zowel op de campings als in de nabije omgeving is genoeg te doen, zoals: vissen, paardrijden, golfen, fietsen, of doe mee aan watersport of aquagym lessen. De keuze is eindeloos op onze campings in Frankrijk en er is altijd voor iedereen iets te doen.

Gratis Faciliteiten

services restauration club Fun pass

Siblu heeft aan alles gedacht om u een comfortabel verblijf te bieden. Ieder vakantiepark beschikt over een restaurant, bar, winkel en wasserette. Sommige vakantieparken hebben zelfs een Welness centrum en een kapper. Op een camping van Siblu vindt u alles wat u nodig heeft op een vakantiepark.

Fun Pass Prijzen - 2019


 

Groep A: Les Charmettes, La Pignade, Bonne Anse Plage, La Réserve, La Carabasse, Le Montourey, Les Sables du Midi, Le Bois Masson, Le Bois Dormant, Le Lac des Rêves, Les Dunes de Contis, Les Pierres Couchées, Le Domaine de Kerlann and le Domaine de Dugny.

 

Laag seizoen hoogseizoen
  Volwassen Kind 4-17  Volwassen Kind 4-17 
1 day 6€ 3€ 11.6€ 5.8€
3 days 10.80€ 5.40€ 24.4€ 12.2€
7 days 21.20€ 10.10€ 43.2€ 21.6€

 

 


Groep B: Le Domaine de Litteau, Les Rives de Condrieu and Domaine de Soulac.

  Laag seizoen hoogseizoen
  Volwassen Kind 4-17 Volwassen Kind 4-17
1 day 5.20€ 2.60€ 9.6€ 4.8€
3 days 9.20€ 4.60€ 20.4€ 10.2€
7 days 17.60€ 8.80€ 36.8€ 18.4€

 

 

Siblu's Fun Pass

Wanneer u direct bij Siblu heeft geboekt is de Fun Pass voor alle personen op uw reservering gratis inbegrepen. Als u een vakantie heeft geboekt via een vakantieverhuurder kunt u er hier één of meer bestellen. Ontdek meer over onze Fun Pass.

  • Gratis Fun Pass wanneer u direct via ons heeft geboekt

  • Geniet van de zwembaden, kidsclubs en entertainment!

Scroll naar boven