Camping in de Rhône-Alpes

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30.

Ontdek onze camping in de Rhône-Alpes

 

 
Carte de Bonne Anse Plage

Een prachtige regio

De prachtige regio Rhône-Alpes strekt zich uit van het meer van Genève in het noorden tot de Cevennen in het zuiden. Deze oostelijke hoek van Frankrijk herbergt bossen, bergen, rivieren en frisse lucht. Siblu camping Les Rives de Condrieu is de perfecte uitvalsbasis om deze omgeving te verkennen. Het klimaat in Rhône Alpes vermengt de Alpen met het Mediterrane, je profiteert dus altijd van warme, zonnige dagen in de zomer. En met Lyon op slechts een klein eindje rijden, liggen cultuur, winkelen en stedelijke geneugten praktisch om de hoek!

 

Betoverende landschappen

Met twee natuurparken - Vercors en Pilat - op loopafstand van vakantiepark Les Rives de Condrieu, kun je de omgeving op een makkelijke maar prachtige manier verkennen. Je kunt er naast wandelen ook mountainbiken, vissen, paardrijden, kanoën en waterskiën. Binnen het natuurpark van Pilat is het ook zeker aan te raden om Via Rhôna te bezoeken. Een prachtig fietspad waarbij je om het meer van Genève naar de Franse Middellandse kust kan fietsen. Op deze route kom je betoverende landschappen tegen, lokale dorpen en een heerlijke regionale keukens.

 

 

 

Les Rives de Condrieu,

Les Rives de Condrieu ****

Gelegen in Condrieu - Rhône-Alpes
Afstand vanaf Utrecht - 1303 km

Zodra je aankomt op de camping Les Rives de Condrieu, kun je het drukke bestaan vergeten. De camping ligt op 800 m lopen van het centrum, aan de oevers van de rivier de Rhône en vlakbij het fietspad van de Via Rhona. Het schitterende Les Rives de Condrieu is uitgerust met een zwembadcomplex met uitzicht op de rivier de Rhône. De kinderen kunnen zich hier optimaal vermaken!

Ontdek de camping

Ontdek ook campings in de omgeving
van De Rhône-Alpes:

 

Campings Languedoc-Roussillon
Campings Provence - Côte d'Azur

 

Waarom een vakantie bij Siblu vakantieparken?

⭐Gratis kinderclubs

⭐Prachtige zwembadcomplexen

⭐Waterglijbanen voor jong en oud

⭐Volledig ingerichte stacaravans

⭐Activiteiten voor het hele gezin

     

     

    Al onze campings in Frankrijk

     

    Scroll naar boven