Camping aan de Provence - Côte d’Azur

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30.

Ontdek onze camping aan de Provence - Côte d'Azur

 

 
Carte de Bonne Anse Plage

De Franse Rivièra

Gelegen in de regio van de lavendel bevindt zich het prachtige Côte d'Azur. De Côte d'Azur bevindt zich in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Deze groene regio kenmerkt zich door een rotsachtige kust en het heuvelachtige landschap. In het noordelijke gedeelte vind je zelfs bergtoppen tot wel 3000 meter hoog. Je kunt er heerlijk wandelen door sfeervolle dorpjes met gezellige restaurants en prachtige galeries. Langs de kust bevinden zich een aantal bekende badplaatsen, zoals Nice, Cannes, St. Tropez en Avignon die zeker een bezoekje waard zijn.

 

Een onvergetelijke indruk 

Deze regio in Frankrijk is niet alleen bekend vanwege het zonnige klimaat, maar ook van de veelzijdigheid van de natuur. Woeste bergen, de rotsachtige kust, de zee en de meren maken deze omgeving ideaal voor diverse activiteiten. De ene dag kun je wandelen door de bergen en de andere dag een autorit maken langs allerlei pittoreske dorpjes langs de kust. Als sportliefhebber kun je je hier ook uitleven met een kanotocht door de Grand Canyon du Verdon. Voor een onvergetelijk uitzicht over de regio kun je met de auto de berg ‘Ventoux’ op. Dit zal prachtige plaatjes opleveren!

Accommodaties

Op onze camping in de Provence - Côte d'Azur hebben we 3 typen accommodaties, namelijk: de Esprit, Elegance en Excellence met ruimte voor 4 tot 8 personen. Je gaat je hier zeker thuis voelen. Onze accommodaties zijn te boeken met een heerlijk (overdekt) terras en/of een airco. Ultiem genieten dus!

 

 

Le Montourey

Le Montourey ****

Gelegen in Fréjus- Côte d'Azur
Afstand vanaf Utrecht - 1303 km

Op het park is genoeg vertier en plezier voor het hele gezin. De luxe camping straalt glamour uit, compleet met zwembaden, peuterbad, bubbelbad, allerlei waterstralen en -jets, heerlijke ligbedden, vele sportmogelijkheden en entertainment voor het hele gezin. 

 

Ontdek de camping

Ontdek ook campings in de omgeving
van de Provence - Côte d'Azur:

 

Campings Languedoc-Roussillon
Campings Rhône-Alpes

 

Waarom een vakantie bij Siblu vakantieparken?

⭐Gratis kinderclubs

⭐Prachtige zwembadcomplexen

⭐Waterglijbanen voor jong en oud

⭐Volledig ingerichte stacaravans

⭐Activiteiten voor het hele gezin

     

     

    Al onze campings in Frankrijk

     

    Scroll naar boven