Camping in Normandië

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30.

Ontdek onze camping in Normandië

Kaart van Normandië

Overweldigende natuur en rustige landschappen

Wanneer u op vakantie bent in Normandië, komt u er snel achter dat het landschap hier in het noordwesten van Frankrijk zeer gevarieerd is. Van spectaculaire kliffen en uitgestrekte stranden tot het glooiende achterland.

Normandië bestaat aan de ene kant uit kusten met hoge krijtrotsen en keienstranden, maar ook zandstranden die in de zomermaanden druk worden bezocht. Aan de andere kant is het binnenland heuvelachtig, met prachtige valleien en eiken- en beukenbossen.  Daarnaast is de regio bekend om haar geschiedenis. Normandië was de plek waar de geallieerde troepen hun landing maakte op het bekende D-day, aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Daarom is er in deze regio veel te herleiden aan deze oorlog, zoals de vele oorlogsmusea. Maar ook staat Normandië bekend om één van haar verborgen parels, Mont Saint Michel. Een rotsachtig schiereiland oprijzend uit de woeste zee. In het midden van dit mooie schiereiland staat de bijzondere abdij in gotische stijl, met daaromheen middeleeuwse huizen. U kunt het eiland bezoeken door een bijna 2 kilometer lange dijk. In de avond is de abdij verlicht, wat een bijzonder mooi gezicht is, maar vergeet ook niet naar het indrukwekkende uitzicht vanaf het schiereiland en zijn abdij te kijken.

Kiest u bij Siblu Normandië als vakantiebestemming, dan kunt u rekenen op een bijzondere en mooie omgeving met een rijke historie.

Domaine de Litteau

Le Domaine de Liteau ****

Gelegen in Litteau - Normandië
Afstand vanaf Utrecht - 680 km

Domaine de Litteau is een zeer geliefde, kindvriendelijke camping en gelegen op een A-locatie. Het 4-sterren park biedt ruim opgezette stacaravans, twee vismeren, verwarmde overdekte zwembad met peuterbad, bubbelbad en waterglijbaan.

Ontdek de camping

Ontdek ook campings in de omgeving
van Normandië:

 

Campings in De Loire
Campings Bretagne

 

Waarom een vakantie bij Siblu vakantieparken?

⭐Gratis kinderclubs

⭐Prachtige zwembadcomplexen

⭐Waterglijbanen voor jong en oud

⭐Volledig ingerichte stacaravans

⭐Activiteiten voor het hele gezin

     

     

    Al onze campings in Frankrijk

     

    Scroll naar boven