Campings nabij het strand

Prachtige stranden nabij onze campings

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 19.00 & za 9.00 - 16.30 

Campings nabij het strand

De Frans Atlantische kust is maar liefst 1000 kilometer lang, met prachtige, lange en schone stranden omgeven door ongerepte natuur. De Middellandse Zee-kust heeft gouden kiezel- en zandstranden, prachtige blauwe luchten, veel zonuren en een heerlijke temperatuur. 
 
De kinderen hebben emmers en schepjes meegenomen om een zandkasteel te maken. Jij wilt graag zonnen op een heerlijk strand en een typische strandvakantie in Frankrijk. Onze campings aan de kust zijn daar de ideale bestemming voor. Het strand ligt vaak op een klein stukje rijden of op loopafstand van de campings.  Ideaal toch? Dus kies jij voor de wat wildere Altantische kust of juist de het rustige blauwe water van de Middellandse Zee?
 
Bekijk hieronder een selectie van onze campings aan de mooiste stranden.

Les Dunes de Contis
 

Camping Les Dunes de Contis ligt in Aquitaine op 4 kilometer van het strand van Aquitaine. Gouden stranden, kilometers lange kustlijn en dichtbij het park zijn ook de Hoogste duinen van Europa te vinden.

Bekijk de camping

Domaine de Kerlann
 

Camping Domaine de Kerlann ligt in Bretagne op 5 kilometer van diverse stranden. Met prachtige stranden en een zacht klimaat is Bretagne een ideale vakantiebestemming.

Bekijk de camping

Domaine de Litteau
 

Camping Domaine de Litteau ligt in Normandië en wordt omringd door D-day stranden. De kusten zijn divers met aan de ene kant hoge krijtrotsen en keienstranden en aan de andere kant lange zandstranden. 

Bekijk de camping

Le Montourey
 

Camping Le Montourey ligt in de Provence - Côte d'Azur op 8 kilometer van het strand. De kust wordt gekenmerkt door rotsen, een heuvelachtig landschap en een turquoise zee. 

Bekijk de camping

Les Sables du Midi
 

Camping Les Sables du Midi ligt in Languedoc-Roussillon op 1 kilometer van het strand van Valras. Met mooie zandstranden en een heerlijk klimaat wordt het hier ook wel de 'hemel op aarde' genoemd. 

Bekijk de camping

Domaine de Soulac
 

Camping Domaine de Soulac ligt in Aquitaine op 3 kilometer van het strand. Gouden stranden, kilometers lange kustlijn en gelegen in de prestigieuze Médoc regio.

Bekijk de camping

Camping nabij het strandBekijk al onze campings nabij het strand:

Campings Atlantische kust
Campings Middellandse Zee
 

 

Siblu's Fun Pass

Wanneer je direct bij Siblu hebt geboekt, is de Fun Pass voor alle personen op jouw reservering gratis inbegrepen. Als je een vakantie hebt geboekt via een vakantieverhuurder kun je er hier één of meer bestellen.

  • Gratis Fun Pass wanneer je direct via ons hebt geboekt

  • Geniet van zwembaden, kidsclubs en entertainment!

Scroll naar boven