Campings met zwembad

Neem een verfrissende duik

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 19.00 & za 9.00 - 16.30 

Siblu's zwembaden

Het hoogtepunt van elke Siblu vakantie in Frankrijk is zonder twijfel het bezoek aan een van onze schitterende zwembaden. Alle zwembaden zijn verwarmd en sommige campings hebben zelfs zwembaden met glijbanen, Splash Zones en verwarmde overdekte zwembaden. Dus of je nu graag in de zon ligt, een duik neemt om af te koelen of mee doet met een aquagym, er is waterpret voor iedereen! 
 
Goed om te weten is dat er op al onze zwembaden toezicht wordt gehouden door gekwalificeerde badmeesters, die ervoor zorgen dat jij en jouw kinderen onbezorgd vrij kunnen zwemmen, zonnen en spelen in het water. Daarnaast zorgen onze badmeesters er ook voor dat de zwembaden te allen tijde schoon, goed onderhouden en veilig zijn. Ook is er bij elk zwembad een EHBO aanwezig.  Onze teams zijn getraind en weten wat ze moeten doen in een noodsituatie. Op deze manier zorgen wij voor de meest veilige en plezierige omgeving tijdens jouw vakantie.
 
Bekijk hieronder een selectie van onze zwembaden.

 

Le Bois Masson
 

Camping Le Bois Masson ligt in Vendée en is een rustige camping met een verwarmd buitenbad, verwarmd binnenbad, een peuterbad en 2 glijbanen.

Bekijk de camping

La Carabasse
 

Camping La Carabasse ligt in Languedoc-Roussillon en is populair bij gezinnen. De camping heeft 2 verwarmde buitenbaden, een peuterbad en 2 glijbanen.

Bekijk de camping

Le Conguel
 

Camping Le Conguel ligt in Bretagne en is een unieke camping met een verwarmd buitenbad, verwarmd binnenbad en een peuterbad.

Bekijk de camping

Domaine de Soulac
 

Camping Domaine de Soulac ligt in Aquitaine en is een gezellige camping met 2 verwarmde buitenbaden en een glijbaan.

Bekijk de camping

Le Lac des Rêves
 

Camping Le Lac des Rêves ligt in Languedoc-Roussillon en is een idyllische camping met 2 verwarmde buitenbaden, een peuterbad, een bubbelbad en 2 glijbanen.

Bekijk de camping

Les Pierres Couchées
 

Camping Les Pierres Couchées ligt in de Loire en is een mooie camping met een verwarmd buitenbad, een peuterbad en een glijbaan.

Bekijk de camping

La Pignade
 

Camping La Pignade ligt in Charente-Maritime en is een mooi gelegen camping met een verwarmd buitenbad/binnenbad, een peuterbad en 2 glijbanen.

Bekijk de camping

Les Rives de Condrieu
 

Camping Les Rives de Condrieu ligt in de Rhône-Alpes en is een rustige camping met 2 verwarmde buitenbaden, een peuterbad en een glijbaan.

Bekijk de camping

Les Sables du Midi
 

Camping Les Sables du Midi ligt in Languedoc-Roussillon en is een prachtige camping met 2 verwarmde buitenbaden, een peuterbad en 2 glijbanen.

Bekijk de camping

WaterparkenCampings met waterparken

Wat een vakantie bij Siblu geweldig maakt zijn de spetterende waterparken op onze campings. 7 campings hebben een heus waterpark, met diverse glijbanen, verschillende verwarmde zwembaden en peuterbaden. Verschillende campings hebben ook waterparken met een verwarmd binnenbad en een spetterende Splash Zone voor de kinderen. Dit zorgt gegarandeerd voor een flinke dosis waterpret.
 
Benieuwd naar onze campings met waterparken? Bekijk ze hier!

Bekijk waterparken >

 

Overdekte zwembadenCampings met overdekte zwembaden

Er is één ding dat we allemaal graag doen als we op vakantie zijn, en dat is heerlijk spelen in en op het water. Of het nu om peuters gaat die spetteren in ondiep water of om grote kinderen die genieten van waterglijbanen, aan het eind van de dag willen we allemaal terug kijken op een dag vol waterpret! En het liefst willen we dit in elk seizoen. Op 9 Siblu campings is er ook een verwarmd overdekt zwembad aanwezig. Zo is er, weer of geen weer, altijd ruimte voor waterpret.
 
Benieuwd naar onze campings met overdekte zwembaden? Bekijk ze hier!

Bekijk overdekte zwembaden >

Siblu's Fun Pass

Wanneer je direct bij Siblu hebt geboekt, is de Fun Pass voor alle personen op jouw reservering gratis inbegrepen. Als je een vakantie hebt geboekt via een vakantieverhuurder kun je er hier één of meer bestellen.

  • Gratis Fun Pass wanneer je direct via ons hebt geboekt

  • Geniet van zwembaden, kidsclubs en entertainment!

Scroll naar boven