Campings met een waterpark

Roetsjen van de glijbanen

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30.

Siblu's waterparken

Wat een vakantie bij Siblu geweldig maakt, zijn de spetterende waterparken op onze campings. 8 campings hebben een heus waterpark, met diverse glijbanen, verschillende verwarmde zwembaden en peuterbaden. Verschillende campings hebben ook waterparken met een verwarmd binnenbad en een spetterende Splash Zone voor de kinderen. Dit zorgt gegarandeerd voor een flinke dosis waterpret.
 
Om de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken, de kinderen vermaken zich in een veilige omgeving. De badmeesters houden alles in de gaten en zorgen ervoor dat de zwembaden goed onderhouden, schoon en veilig zijn. Tevens zijn ze getraind om goed te reageren op een noodsituatie en kunnen ze EHBO toepassen wanneer dit nodig is. Zo zorgen wij voor de meest veilige en plezierige vakantie voor iedereen!

Le Bois Dormant
 

Camping Le Bois Dormant ligt in Vendée en is een rustige camping met een gezellig waterpark. Het waterpark heeft 2 verwarmde buitenbaden, waarvan er één geschikt is voor de allerkleinsten, een verwarmd binnenbad, 2 te gekke glijbanen en een Splash Zone. Geniet, plons in een van onze zwembaden of roetsj van de glijbanen!

Bekijk de camping

Bonne Anse Plage
 

Camping Bonne Anse Plage ligt op steenworp afstand van de Atlantische kust in Charente-Martime en heeft een spetterend waterpark. Het waterpark heeft 3 spannende glijbanen, 2 grote verwarmde buitenbaden en een apart peuterbad met glijbaan. De kids zullen zich hier prima vermaken! Dit waterpark heeft geen binnenbad.

Bekijk de camping

Domaine de Dugny
 

Camping Domaine de Dugny ligt in de Loire tussen prachtige kastelen. De camping heeft een vriendelijk waterpark met 2 glijbanen, 2 verwarmde buitenbaden, een overdekt zwembad en een spetterende Splash Zone voor de kids. Dit park zal jouw hart in een mum van tijd veroveren.

 

Bekijk de camping

Domaine de Kerlann
 

Camping Domaine de Kerlann ligt in Bretagne op 5 kilometer van het strand. De camping heeft een mooi waterpark met 2 toffe glijbanen, 2 verwarmde buitenbaden, een overdekt zwembad en een mega Splash Zone voor de kids. Vervelen is hier geen optie.

 

Bekijk de camping

La Réserve
 

Camping La Réserve ligt in Aquitaine direct aan een meer. De camping heeft een groot waterpark met 2 leuke glijbanen, 3 verwarmde buitenbaden, waarvan er één geschikt is voor de allerkleinsten en een overdekt zwembad. Met diverse aquasporten die georganiseerd worden, kan iedereen hier zich vermaken.

Bekijk de camping

Les Charmettes
 

Camping Les Charmettes ligt in Charente-Maritme vlakbij zee. De camping heeft een ruim opgezet waterpark met 2 te gekke glijbanen, 3 grote verwarmde buitenbaden, een peuterbad, een overdekt zwembad én een grote Splash Zone. De kinderen willen hier niet meer weg!
 

Bekijk de camping

Le Mar Estang
 

Camping Le Mar Estang ligt in Languedoc-Roussillon aan zee. De camping heeft een gezellig waterpark met 3 razendsnelle glijbanen, 1 groot verwarmd buitenbad, een peuterbad en een overdekt zwembad. Hier is voor ieder wat wils en de kinderen zullen de glijbanen fantastisch vinden!

 

Bekijk de camping

Le Lac des Rêves
 

Camping Le Lac des Rêves ligt in Languedoc-Roussillon aan een meer en dicht bij zee. De camping heeft een groot waterpark met 2 snelle glijbanen, 2 grote verwarmde buitenbaden en een jaccuzi. Het is hier uiltiem genieten! Dit waterpark heeft geen binnenbad.

 

Bekijk de camping

Splash ZonesCampings met Splash Zones

Wanneer je met de familie op vakantie gaat, krijgt niemand ooit genoeg van een flinke dosis waterpret. Wat is er dan beter dan een Splash Zone? Zelfs niet-zwemliefhebbers kunnen zo ook een beetje meegenieten van de waterspetters en het plezier. Het water bij de Splash Zones is zo ondiep dat je niet eens zwembandjes nodig hebt. Het enige dat je nodig hebt is een gezonde dosis moed om de Splash Zone te trotseren. Volwassenen zullen in onze Splash Zones net zoveel plezier beleven als de kinderen, althans: zolang je het niet erg vindt om een beetje nat te worden.
 
Bekijk onze leukste Splash Zones hieronder!
 

 

Bekijk ook onze andere campings met Splash Zones:  Domaine de Litteau (Normandië), Domaine de Dugny (De Loire), Le Bois Dormant (Vendée), La Carabasse (Languedoc-Roussillon).

Siblu's Fun Pass

Wanneer je direct bij Siblu hebt geboekt, is de Fun Pass voor alle personen op jouw reservering gratis inbegrepen. Als je een vakantie hebt geboekt via een vakantieverhuurder kun je er hier één of meer bestellen.

  • Gratis Fun Pass wanneer je direct via ons hebt geboekt

  • Geniet van zwembaden, kidsclubs en entertainment!

Scroll naar boven