In de omgeving van Les Rives de Condrieu

Boeken? Bel ons op 0488-792131: ma - vr 08.30 - 19.00 & za 9.00 - 16.30 

Wat is er te doen in de omgeving van Les Rives de Condrieu?

 

 

Activiteiten en Bezienswaardigheden in de omgeving

Safaripark van Peaugres

In het hart van de Ardèche vindt u het grootste dierenpark van de regio Rhône-Alpes: Safaripark Peaugres. Het park is volledig geweid aan het behoud van bedreigde diersoorten en als u het park doorkruist reist u van de Afrikaase Savanne via de Noord Amerikaanse bossen naar de Europese vlaktes. Een brug leidt u over het terrein van de roofdieren, zodat u deze van bovenaf kunt observeren en er is tevens een tunnel, waardoor u oog in oog met de tijgers en leeuwen komt te staan!

 • de Markt van Vienne

  Elke zaterdagochtend vindt u in het centrum van Vienne de op één na grootste pemanente markt van Frankrijk met meer dan 400 kramen. De markt biedt u 5 strekkende kilometer aan groente, fruit, pluimvee, fijne vleeswaren, streekprodukten, bloemen en planten en een ruime keus ambachtelijke gemaakte produkten. Uiteraard kunt u buiten deze markt om elke dag van de week  ook overal in de streek bij lokale producenten terecht om te genieten van alles wat ze te bieden hebben.

 • Golfbaan van Lyon Verger

  Profiteer van uw vakantie voor een heerlijk partijtje golf. Deze baan heeft 9 holes en een par van 33.

 • Paardrijden

  Altijd al eens willen paardrijden? Kunt u het al, maar komt u er nooit aan toe? Profiteer optimaal van uw vrije tijd tijdens de vakantie en trek er op uit middels een tocht te paard! Een fantastische manier om de omgeving te ontdekken.

 • Watersport in de Rhône

  Veel waterportmogelijkheden op het schiereiland Roches de Condrieu. U kunt hier zelfs waterskiën aan een kabelbaan!

 • Het schiereiland Roches de Condrieu

  Tussen de Rhône, de Isère en de Loire ligt Les Roches de Condrieu, een watersport-station voor uren plezier en ontspanning. Hier vindt u op één plek een strand, restaurants en vele plekjes voor een heerlijke pic-nic. De ideale plek om de hele dag met het gezin door te brengen. U kunt hier waterskiën met behulp van een kabelbaan of even verderop, richting Saint Pierre de Boeuf, watersporten op de wat ruigere rivier beoefenen: rafting, kayak, kano...

 • ViaRhôna

  Fietsliefhebbers zullen in hun nopjes zijn met de ViaRhôna, een fietsroute die uiteindelijk tot doel heeft om het meer van Genève te verbinden met de Middelandse Zee. Fietsend langs de oevers van de Rhône, komt u door met deze route door een grote vercheidenheid aan landschappen, van wijngaarden tot lavendelvelden, bergdorpjes en gastronomische rustplaatsen. 2000 jaar aan historie verdeeld over 815 kilometer fietspad. De Via Rhôna is voor het grootste gedeelte klaar en zal naar verwachting in 2020 helemaal voltooid zijn.

 • Het Kasteel van Septème

  Vlak in de buurt van Vienne, tussen de Savoie en de Dauphiné, ligt het Kasteel van Septème met zijn prachtige Franse tuinen, een uitgelezen plek om in de geschiedenis te duiken. Het kasteel is in de Xe eeuw gebouwd op de plek van een oud romeins kamp, een juweeltje van architectuur met meer dan een kilometer aan burchtwallen en de opvallende toren. Opmerkeleijk weetje: het kasteel behoort al 250 jaar toe aan dezelfde familie!

 • Visstekjes

  Kom volledig tot rust in de natuur, terwijl u geniet van de mooiste visstekjes met uw familie of vrienden.

 • Vienne

  Al meer dan 30 jaar staat Vienne de hele zomer in het teken van de jazz en niet alleen in 'Antieke Theater' Théâtre Antque... Jonge muziekanten en oude rotten in het vak, instrumentaal of gezongen, in juli overspoeld de jazz Vienne met een divers programma aan verschillende jazz invloeden.

 • Het regionale park van Pilat

  Welkom in het Regionale Park van Pilat! Een prachtig park met een veelvoud aan paden en routes om te wandelen, te hiken of te mountainbiken. MAar ook als u andere aktiviteiten zoekt... U kunt hier kanoën of zelf er op uit trekken op de rug van een ezel! Beklim de Mont Monet via get stadje Longes en de Chapelle Villars en geniet van het adembenemende uitzicht over de rhône vallei vanaf deze 782 meter hoge top!

 • Lyon

  Alle vormen van theater zijn vertegenwoordigd in de Nachten van Fourvière. Elke zomer strijkt er een gemêleerd gezelschap neer in de theaters bovenop de heuvel van Fourvière voor een festiavl van dans, rock, circus en wereldmuziek. Gedurende twee maanden treden jongeren en gearriveerde naamen vanuit allerlei artistieke disciplines samen op en geven invulling aan dit bijzonder festijn!

Scroll naar boven