Bretagne

Vele mooie landschappen en verborgen parels

Boeken? Bel ons op 020-7941260: ma - vr 08.30 - 20.00 & za 9.00 - 16.30 

Vakantie in Bretagne

Bretagne, gelegen in Noord-Frankrijk ligt deels aan de Atlantische Oceaan. Het is één van de mooiste regio’s van Frankrijk en een prachtig gebied om te ontdekken. Er zijn talloze redenen waarom u Siblu camping Domaine de Kerlann als basis voor je vakantie kiest; Denk aan het zachte klimaat, de prachtige kustlijn, Keltische cultuur en natuurlijk mogen de overheerlijke crêpes niet vergeten worden. Het is tijd om de koffers te pakken: Op naar het zuiden van Bretagne!

aanbieding SibluSpotgoedkoop op vakantie naar Sibluaanbieding Siblu

                                                                                                                    Boek uw vakantie hier > > >

Meerdere stranden & het geweldige buitenleven 

De camping Domaine de Kerlann in Bretagne ligt dicht bij de vele prachtige stranden van Zuid-Bretagne. Watersporters, liefhebbers van de zon en zandkasteel-bouwers zullen de vakantie van hun leven krijgen in Bretagne. Populaire stranden zijn onder andere; Tahiti Beach, Raguénès, Rospico, Port Manec'h en Trevignon. Bent u meer een actieve vakantieganger? Geen enkel probleem, ook de golfliefhebbers, wandelaars en fietsers komen volop aan hun trekken.

Onze camping in Bretagne

Domaine de Kerlann is een fantastisch en zeer populaire camping in Frankrijk. De combinatie van de natuurlijke schoonheid in de directe omgeving en de ruige kust, zullen u versteld doen staan!
 

 

Activiteiten & speciale evenementen

Bretagne biedt veel activiteiten en evenementen voor het hele gezin. Ontdek de wondere wereld onder zee in pretpark en aquarium en Oceanopolis in Brest. Bezoek ook de fraaie dierentuin van Pont-Scorff's. Verder heb je de eigenzinige Labyrinthe de Pont-Aven, een doolhoof in Wonderland mét kinderboerderij. Uw jonge kinderen zullen zich hier uren vermaken. Lorient’s Interceltic Festival is een geweldige manier om Keltische tradities van over de hele wereld te leren kennen. Festival de Cornouaille in Quimper, gewijd aan de diversiteit en de rijkdom van de Bretonse cultuur, is een 6 dagen lange grote bijeenkomst rond de Bretonse cultuur, met elk jaar meer dan 250.000 bezoekers. Een unieke gelegenheid om een moderne rijke cultuur te ontdekken door muzikanten, dansers, zangers en straatartiesten.
 
Ook is er Bonobo Parc, een park met vier acrobatische routes door de bomen voor kinderen. En direct naast de camping Domaine de Kerlann verkennen kunstenaars vissersdorp Pont-Aven - beroemd om zijn associatie met Paul Gaugin. De stad is bijzonder levendig gedurende Fête des Fleurs d'Ajoncs (een bloemencorso festival op 1 augustus) met eten, muziek, dans en tradiotinele kledij uit Bretagne.

Lokale ontdekkingen en verborgen parels

Maak een boottocht langs de 42nschitterende kleine eilandjes die deel uitmaken van de Golf van Morbihan of breng een bezoek aan de paradijselijke eilanden, Les Iles de Glénan, net buiten de zuidkust van de Finistère. Wat meer cultuur snuiven? Ontdek Carnac! De Megalieten van Carnac zijn rijen van menhirs op verschillende plekken in Carnac in Frankrijk. U kunt uw dag afsluiten in een van de sfeervolle restaurants. Geniet van de zoete crêpes, hartige galettes en zeevruchten (mosselen, krab, langoustines of garnalen).

Leuke plaatsen in de omgeving

Wacht, we zijn nog niet klaar! Zuid-Bretagne heeft vele "must-see" steden en dorpen. Ontdek Concarneau - een belangrijke vissershaven, maar Concerneau staat ook bekend om zijn 'ville close' (ommuurde stad), de nabijgelegen stranden en het Maritieme festival dat jaarlijks wordt georganiseerd. Nog meer cultuur opsnuiven? Bezoek Cannes - een middeleeuwse stad met vlindertuin, aquarium, speelgoedmuseum, winkels, markten, en nog veel meer!
 
Uw vakantie vieren in Bretagne? U krijgt er nooit genoeg van.

 

Boek uw vakantie hier > > >

 

Scroll naar boven